En kommentar om “Ivy approved SAR dog again!

  1. Jeg må bare skryte litt av Ivy, det er ikke så ofte jeg gjør av mine egne hunder faktisk. Ivy er en utrolig flott arbeidshund og kamerat. Hun stiller alltid opp og hun stiller opp 100% ALLTID! Selv med mindre trening på grunn av at jeg nå har to hunder, så gjennomfører hun både runderingen på 800 m og sporet på 1000 m med stor innsats. Rundering bruker vi litt tid på fordi hun har blitt veldig selvstendig i søkene sine og vil helst «ordne alt selv».. Sporet derimot var det beste sporet hun har gått på lenge, så der brukte vi ikke lange tiden. Jeg har alltid var veldig trygg på jobben hennes når jeg er ute i «virkeligheten» og letter etter folk for Norske Redningshunder. Jeg er så glad for at jeg fått lov til å trene opp denne flotte brukshunden, takk Jeanette 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s