Ingen valper

Har vært på røntgen med Talli og finner ingen valper.

Hun har vært drektig og det har jo satt i gang litt hormoner som har ført til økt jurvekst – men ingen melk o.l. hormonforandringer. Ikke rart ettersom hun har vært drektig og antagelivis mistet valpen kort tid etter.

Men da kjører vi hardt og satser mot NLCH før programmet endres. Første stevne er om litt over en mnd, også følger det 4 kjappe stevner i mai. Har ikke trent henne ordentlig siden november/desember.  Får bruke den uken jeg har tatt fri som bootcamp fysisk (kanskje både på meg og Talli :p ) og begynne trene programmet ordentlig igjen og ikke bare drive med momenter inne på stuen.

Så blir det forhåpentligvis Arya valper til høsten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s