Nye planer for 2015, valper til høsten. New plans, hope for puppies fall 2015 also.

Ettersom Talli nå ser ut til å bare ha en og om jeg er heldig to valper, så har Anna vært så snill å tilby meg ett kull til på Arya.

Arya er da mamma til kull V også. Ja, de er enda unge. Men jeg tror ikke de byr på noen overraskelser så langt. Og ikke minst hva som faktisk passer for meg når det kommer til oppfølging o.l. av ett kull. Da er faktisk dette året det ideele når jeg alt har planlagt ta ut ferie i forbindelse med valper.

Ja Talli sine valper skal selvsagt også få oppfølging. Men fakta er jo at 1-2 valper er jo knapt en jobb i forhold til ett normalt stort kull 😉

Arya blir da inseminert med Jasper, hun får løpetid i juni-juli ca, hun løpte nå i januar hun også. Også får jeg håpe hun drøyer så lenge som mulig så det ikke kræsjer med EDS og Kull V sin MH i september.

Det er meget stor sjangse for red and tan valper i denne kombinasjonen, men jeg ønsker poengtere alt nå at jeg tar IKKE mot bestilling på farge.

Ettersom det passet dårlig for mange med valper til høsten som ventet valp etter Talli nå, så er valpelisten åpnet for dette kullet.

****

Since Talli is only having 1-2 puppies Anna who owns Arya has given me the opportunity to have one more litter on Arya next heat. So Arya will be inseminated with Jasper june-july.

There is a very big chance for red and tan puppies in this combination. But i do NOT take enquiries based on color. 🙂

Skjermbilde 2015-02-13 kl. 14.39.15

«Arya» NOCH CHCH DeepEyes Song of Ice and Fire III

«Jasper» Grand Ch Suthenskys Single N Loving It HSAs HSBs

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s