Vi klarte første mål, og ett lite hakk videre på en gang!

Etter lang treningspause på Talli med første ødelagt tann, så avrevet klo og tilsist pause pga valper så var vi på kurs forje helg med Hege Johnsen. Fikk litt nye ideer, litt mer flyt i ting og kjente at jeg var på rett vei i vår trening. Nå må jeg bare våge pushe henne litt mer på enkelte øvelser, jobbe litt mer med det grunnleggene på andre og lære Talli puste med magen på andre øvelser igjen (fort og gærnt er ikke alltid best *ler* )

Ett par korte økter hadde vi i løpet av uken, også startet vi i går. Og det gikk overraskende bra! Målet mitt var å klare en 3.premie. Så langt har vi ikke klart dette med de få startene vi har hatt. Men jaggu slo ikke Talli til! Innkallingen var desverre, som vanlig, vår nemisis. Men har fått en liten ide om hva jeg KAN gjøre og tenker jobbe videre med dette. Apportdirrigeringen valgte jeg rose henne hele veien fra markør til apport da hun ble usikker ved markør og sending mot hund-publikum helt opp mot ringbånde. Vi kunne kanskje klart å nesten være på 1.premie om hun gjor som normalt der. Men kjenner at det var helt riktig å ta den der og da. Jeg tror jeg vinner mer på det senere. 🙂

2.plass og 2.premie

Nå blir det kanskje bare en til start før det faktisk ikke er flere stevner i år. Løpetid får hun rundt januar, så målet med NLCH før siste valpekull rekker vi nok ikke. Men nye tak til sommeren igjen etter levering 🙂  (om det blir valper da, er jo mye som skal klaffe. Blir det ikke det så blir jo hun bare karriere kvinne 😉 )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s