Det hviler en «forbannelse» over meg ;)

Jeg mistenker seriøst at det hviler en forbannelse over meg og og LP. 

Først var det Blaze som viste seg ha for dårlig hørsel til å konkurrere, selv om øvelsene i Elite var inne.

Nå var Talli godt i gang, så tok hun en tann: to stevner hun ikke kunne møte på.

Så tok hun en klo: to dager før jeg skulle melde på neste stevne, så da ble det ingen påmelding.

Nå skal eg egentlig gå to stevner til helgen, men nå har jo valper-jobb-trimme voksene hunder tatt all tiden. Så Talli har hatt en økt på 4 uker. Og før det så hadde hun en uke med trening etter da tannen og kloen hadde gitt oss nesten 5 ukers pause tror jeg. 

Nå viser det seg at omtrent ALLE stevner framover kræsjer med mine jobb helger. Spenstig :p Og løpetid før hun i januar og skal jo parres. Så kanskje vi får startet høsten 2015 :p

Talli for sin del bryr seg minimalt om vi trener eller starter, men ett NLCH hadde jo smakt litt godt. Men kanskje med neste hund? 😉 Får satse på LP med en gang så er jeg sikker på at jeg klarer det da *ler* 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s