Debut i Elite LP

Da var debuten over, og ikke så mye å skryte av.

Men det var heller ikke forventet, da hadde vi hatt for mye flaks og blind dommer rett og slett :p

Karakterene ble som følger:

 

Det gikk som jeg forventet. Fvf dårlig (det blir den uten jevn trening og vi har ikke hatt noen fokus der) tok en trippel ligg på z’an (den kan hun bedre så gudene vet den ideen) bommet Desverre på ruten, men ellers veldig fin. Hopp over hinder-metallen hopper sidelengs og smerter 2 meter til høyre. Så Talli tar raskeste vei, tar hinder på retur. Nesepeøve- tar rett, snur halvveis inn og går tilbake for å dobbelt sjekke og klarer aldri ta en avgjørelse. Så jeg er alt i alt fornøyd! 😀 ting ER der. Og man kan ikke hvile på flaks i eliten. Nå en mnd til neste start, nå har vi statusen!

Her er film av deler av programmet. Det jeg egentlig sliter mest med inni hode mitt er den jævla usikkerheten på innkalling som jeg aldri klarer få bort. Det har vært så fint på trenine også litt press og hun faller igjennom igjen 😦

Nå er det Gjøvik som er neste i juni!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s