Velkommen 2014

Venter i spenning på hva 2014 skal bringe 🙂

Men først:

Gratulerer med dagen til Ice Age barna! Spennende tid i møte med røntgen og MH!

Og godt nyttår til alle DeepEyes’ere og andre venner og kjente 😀 😀

Året vårt begynner ikke «konkuranse» messig før i februar. Da skal Anna, Arya, Talli og jeg en tur til DK. Det blir Arya sin kanskje eneste sjangse på dansk cert før kull. Så det blir spennende. Shy har jeg meldt på til NKK Bø. Og min og Talli sin debut er utsatt til 26.april pga omorganisering på jobb så jobber jeg faktisk alle helgene før som har LP stevner i område.  Men desto bedre tid til å bli «ferdig» med øvelsene? *host*

Men gleder meg veldig til å konkurrere igjen ettersom det ble minimalt med det i fjor!

Gleder meg veldig til kull på Arya, blir spennende å ha kull i huset igjen og nå tenker jeg faktisk har to stk på «ett» år. Kanskje å gape over mye, men til gjengeld er planen mange år pause etterpå til evaluering. For øyeblikket syns jeg AK er i så sterkt vekst i norden og europa at jeg vil se utviklingen av de to kullene og rasen før jeg avler videre. 🙂

Flere venner av meg skal også ha spennende kull av andre raser som blir morro å følge videre og både DeepEyes’er og gode venner skal debutere og konkurrere med både nye og gamle hunder. Vi gleder oss og tenker fortsette som vi begynnte i fjor: Med det jeg syns er morro 😀  (bikkjene syns jo en hver form for aktivitet er morro 😉 )  Kanskje jeg og Talli skal finne oss noe nybegynner kurs i noe vi ikke har gjort før?

Ha det morro i 2014! 😀

Blaze og Talli med venner :)

Blaze og Talli med venner 🙂

Blaze, Talli og Dany. 3 generasjoner på ett brett :)

Blaze, Talli og Dany. 3 generasjoner på ett brett 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s