Avgjørelser

Me and Tonje have decided that Shy  wont be breed do to the crookedness  in her spine. She shows no physical problems do to it, but as we don’t know if its hereditary I  want take the risk. But she will still be shown, hopfully go her MH next weekend and so on. 🙂

**

Da har jeg og Tonje snakket litt sammen og bestemt at Shy ikke kommer til å avles på.

Hennes skjeve ryggvirvel vil vi aldri få svar på om er arvelig eller ikke, så det vil jo alltid være noe man ved evt kull hadde lurt på. Og det evige spørsmålet en oppdretter spør seg selv: ville jeg kjøpt en valp etter mor/far med skjevhet i ryggen uten å vite om det var arvelig eller bare tilfeldig? Svaret mitt er ganske klart: nei.

Og ikke minst ligger det gjerne der mye av vekten/presset vil komme ved drektighet og fødsel.

Så da er det bedre at Shy får løpe rundt frisk og fin som nå og herje i de dype skoger. Antagelivis også bli godkjent og finne skadet vilt etter hvert. En viktig jobb å gjøre med så mye klovdyr som blir påkjørt eller skadet på annen måte.  🙂

Shy kommer til å bli overført til Tonje. Men hun blir ikke borte av den grunn. 😉 Jeg kommer iallfall prøve stille henne til N + DK uch, MH skal hun gå neste helg (men har ikke fått papirene enda), og resterende helsetester venter vi på. Kanskjen hun t.o.m prøver seg på en MT om noen år?

Det er dessverre noen som alt har vist interesse for valp etter henne som nå blir skuffet dessverre 😦

Arya har jeg jo videre, også får vi se om Lykke bringer «lykke» og blir ett kull på henne også 😉

8 kommentarer om “Avgjørelser

  1. Og Jeanette viser igjen at hun er en oppdretter med enorm integritet. Vi er 100 % enige om avgjørelsen! Jeg vil bare si at det er en fryd å være deleier med Jeanette, så det kjipeste med dette synes jeg faktisk er at Jeanette skal slutte å være deleier! (Jeg er ikke så redd for Shy vedr dette, hun blir kanskje ikke 15 år men jeg tror hun kommer å ha et bra liv allikevel!)

  2. Trist når slike ting dukker opp, men det følger ingen garantier når vi kjøper hund. Jeg har stor respekt for en god og riktig avgjørelse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s