3 generasjoner i bilder og en film

Blaze 9,5 år

Talli 6,5 år

Arya 1,5 år

Alle bildene er tatt av Sofia Olsson Kelpiegallery.com

Veldig morsomt å se hva som har endret seg, hva som har blitt bedre/dårligere iløpet av ett par generasjon o.l.

Arya overrasker stadig med å få bedre kritikker og være «bedre» enn det jeg klarer se *rødmer* Jeg har jo en tendens til å være litt for kritisk. Talli trodde jeg jo en gang i tiden knapt kom til å klare blir NUCH. :p

Selv om det er lettere å se de eksteriøre trekkene, så er jeg meget fornøyd med hva jeg har fått til med Arya iforhold til Talli med mentaliteten også.

Talli sin «svakhet» har at hun har vært litt fører myk, men ikke så myk at det har gått utover miljø-sosialt e.l. Men det kommer litt igjennom iblandt med usikkehet i innlæring. Arya er hardere slik, og jeg innbiller meg at man gjerne kan løfte henne opp riste henne godt og fortsette trene uten at hun kommer til å bry seg noe mer enn at hun skjerper seg litt. (Ikke at jeg driver løfter og rister hundene mine så ofte, men you get the point 😉 )

Men med litt mer hardhet så kommer jo litt mer egenvilje også. *ler* Gleder meg som en unge til å få en valp etter Arya å trene med!!

 

Arya i danmark, live showet til Arya ble ikke med på filmen *ler*

4 kommentarer om “3 generasjoner i bilder og en film

  1. Også må jeg nevne at det er godt å høre at Arya er noe «hardere», for det er vel noe av det jeg kunne tenkt meg litte-granne mer av på kelpien generelt 🙂

    • Jeg vet ikke om Anna er enig, men så er hun vant med Buller også da 😉
      Det er en vanskelig balanse det der egentlig, de skal være harde «nok» men samtidig ha en gjeterhund sitt sammarbeid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s