Danmark med Arya og Blaze

 

Da har vi vært og stilt på Københavnsvinner for første gang.

Det ble tur/retur på 26 timer *puh* Heldigvis var vi to stk som byttet på å kjøre så det gikk egentlig overraskende bra.

Ikke de store resultatene i dag, men veldig godt fornøyd. Arya er nedrøytet og veldig ung og tynn i sin kropp. Og Blaze klarte sette foten fast og haltet litt når vi kom på utstillingen. Ikke mye, men markerte litt i svinger o.l.

Arya fikk Excellent- CK- 3.beste tispe og res.Cert.

Blaze fikk Excellent – CK- 4.beste tispe og BIR veteran.

Ettersom Blaze haltet så vil jeg ikke vise henne i store ringen. Selv om det ikke var så veldig mange andre enn meg som så at hun markerte på bakfoten så var jeg alt i rasen på nippet til å trekke henne. Men bestemte meg for at hun skulle få slippe store ringen selv om veldig få personer så det og virket ikke plage Blaze overhode. Men jeg liker ikke stille hund som ikke er helt bra i sine bevegelser.

Kritikkene ble som følger fra dommer Jochen Eberhardt fra Tyskland

Arya:

Very nice bitch which is too much conditioned. Excellent head. Beautifull set of strong teath. Excellent reach of neck. Very juvenail body. Rather low set tail is a cosmetic problem only. Good bone excellent angulations. Free mover. Excellent coat.

 

Blaze:

Very active veteran. Well up to size but overall in harmony. Still going strong. Nice head with correct details. Incredibly good manners. Moves happy and freely.

 

Måtte le litt av kommentaren om oppførselen til Blaze. Det som skjedde var at Arya holdt live show når dommeren skulle grav i tenna og bestemte seg for at hun skulle leke sprellemann. Ikke redd altså, hun bare «vil ikke» og syntes det var enda gøyere når det endte med at både jeg og dommeren skulle holde henne fast. Så hun prøvde da bite seg fast i jakken min og skulle riste litt i den. Dette var en dritt kul lek skjønner dere. Jeg bare «OMG, oppfør deg». Dommeren bare lo av Arya og kalte henne «you little rascal». Så når Blaze da kom inn, sto dønn stille, han fikk en suss på hånden etter tann sjekken, så lo han litt til og lo enda mer når han la til linjen «incredebly good manners» *ler*

Følge vårt gjor det derimot enda bedre!!

Lill fikk Cert, KBHV13 og BIM på sin korthårs junioren Arya (er litt forvirrende med to jevn gamle Arya’er på tur, så de ble litt min Arya og din Arya 😉 )

Og hun hadde med seg en voksen hannhund som ble 2.beste hannhund med Cert og dermed DKUCH. Gratuelrer 🙂

Siden hun gjor det best, og jeg har ingen bilder av mine, så får hun pryde vår blogg 😉

En kommentar om “Danmark med Arya og Blaze

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s