Status

Eller statusen er vel egentlig o når det kommer til Elite start foreløpig. *ler*

Men vi kommer der etter hvert tenker jeg. Talli har jo sine ting når det blir vanskelig/ikke helt forstår så fryser hun fast.  Nå når jeg har slengt sammen ruten så kommer den ved markør. Heldigvis vet jeg etter noen år med henne hvordan det funker, så belønning var alt lagt ut og jeg VET at det å legge på påvirkning løser ikke probelmet hennes der. Her må hun «mases» og «presses» fram til hun våger. Så masse kroppsrpåk og ko ute å går. Men når det løsner så blir det bra 🙂

Neseprøven jobber jeg med selvsikkerheten, rett og slett nye pinner for hver sending. Hun kan fortsatt være for kjapp og gripe den hun kommer over, så jeg har dempet henne mye og bygger opp igjen nå.

DK på stå på Zen. Hun driver blander stå og sitt så inntil videre får hun en liten hjelp der.

Foreløpig så trener jeg dirrigering og ruten forsjellige dager så ikke forvirringen blir helt komplett 😉

En kort video med litt klipp fra dagens økt, status 0 altså 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s