Karakterer med mine kommentarer :)

 

Da ble det 1.pris, 1 plass og opprykk til Elite LP på TalliTerrorist i dag *jippi*

Så får vi se om jeg klarer lære Elite øvelsene over sommeren og om det blir start i Elite eller Spor som ble fokusen. Desverre kom det en DK på innkallingen i dag på stevne. Så helt ute av den konflikten er vi desverre ikke, men den sitter løsere og ikke tegn på usikkehet nå. Bare blitt en veldig «vane» for henne.

945498_10152816473810538_464517914_n

 

 

Felles sitt – 10

Felles dekk – 10

Fri ved fot – 8. Litt ukonsentrert mitt i ca så vi hadde en liten kræsj i en vending sprinmarsj. Ble litt hopp og sprett på oss begge.

Sitt u.marsj – 9,5 vet ikke hva som ble trekt for

Innkalling – 7 desverre kom dk’en 😦 Ellers var det vist ikke noe å trekke.

Fremmadsending – 10

Apport o.hinder – 9 skjev innsitt.

Apport metall – 9,5 tipper det var pga av opptaket.

Neseprøve – 7 En litt vel ivvrig hund kastet jeg ut i oppgaven i det jeg snudde meg :p Gikk i hundre og helvete ut, så vidt en sniff og hundre og helvete inn. Tenkte for meg selv enten er det rett eller helt feil. Og det var rett 😀 Så jeg ble litt for glad… så det kom videre i neste øvelse *ler*

Avstand -6 De 3 første skiftene var kanonfine, så så jeg djevelhornene komme og hun begynnte velge selv hva ko betydde og tok gjerne med ett lite boff i utførelsen :p

Helhet: 10!!

 

Nå får jeg gå i tenkeboksen og finne ut hvordan vi skal angripe Elite øvelsene :p

Tusen takk Hønefoss Hk for ett meget bra stevne, t.o.m værgudene var med oss 😀

3 kommentarer om “Karakterer med mine kommentarer :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s