NKK Bø

Litt trøtt i tryne men til Bø kom vi oss sammen med SiriBriardMobil.

Takk for turen Siri 😀

Først en meget god nyhet: Arya er øyenlyst UA. Kommer selvsagt til å øyenlyse henne igjen ettersom mye av sykdommene ikke kommer før med litt alder. Men for øyeblikket ser alt ut akkurat som det skal 😀

Vi møtte igjen Emmett på Bø. Fikk desverre ikke med meg at de var der før etter de hadde gått lydigheten. Opprykket til Elite glapp unna, men de kom på en fin 8.plass. Litt nye bilder ble det også av han, jeg har ikke sett han siden han var en liten valp. De sliter litt med miljøberørthet desverre når det kommer til lydigheten. Men håper den selvtilitten kommer mer med alderen. Han har vist fin fart i lydigheten, så vi håper han snart slutter kontrollere miljøet rundt seg. 🙂 Kjempe koselig å se både Emmett, Anita og Jon Ragnar igjen. De har også fått ett lite barn siden sist, og Emmett er vist kjempe snill og fin med han 🙂

DSC_5840

 DeepEyes Seduced By Its Power II

DeepEyes Seduced By Its Power II

Arya har nå vært her i en god uke, og jeg digger den hunden. Veldig fornøyd med gemyttet: masse irriterenes galskap *ler* Ikke for myk, lar seg fint veilede uten at det henger igjen. Kjempe fin i miljø og sosialt. Litt mye lyd, men det kan man justere om man ønsker det 😉

Eksteriøret har hun arvet litt av sin mamma, hun kommer antagelivis til å trenge noen år før de løse delene sitter fast. Litt svak rygg i bevegelse. litt flat på potene forann og runde-lyse øyner. Runde øyner får man ikke gjort så mye med, men resten tror jeg fint kommer med muskler. Nå er det HD, AD og Rygg røntgen på henne 13.mars og MH 14.april som gjennstår i første omgang.

Alle de neste bildene er tatt av Siri Follaug

Stilte for Bo Wiberg i helgen og Arya fikk «Good». Var veldig spent da han brukte hele fargeskalaen på rasene før, alt fra 0 pga tannmangel og opp til CK. Ikke akkurat redd for å faktisk bruke det han hadde av skala.

Fem.hode, noget tynt og snipete neseparti. Noe store runde og lyse øyner forstyrrer uttrykket. Tann og bitt u.a. Stående bra hals og rygglinje. Velvinklet framme og bak. Mangler enda volum i brystkasse. Beveger seg noe overstilt. Noe høyt båren hale. Noe lett benstamme. Vakker pels og farge.

Talli var neste og hun fantes ikke sammarbeidsvillig og ville virkelig ikke i går? Hun ville ikke stå i ro, hun ville ikke vise ører, ville ikke stilles opp osv. Gudene vet hva som plaget henne. Men løpe kunne hun da, hun ville mer enn gjerne løpe. Lopper i blodet og kanskje faktisk gå ut å trene med henne litt? Kanskje hun er lei etter mange mnd pause fra trening og kun fått trim 😉

3.beste tispe

Feminint hode. Noe snipete neseparti. Velplasserte ører. Noe runde øyner. Tenner og bitt ua. Noe smal underlinje. Korrekte vinkler. Utmerkete bevegelser fra siden. Passende benstamme. Noe bølgete pels.

Blaze «showet» som vanlig, og ble 2.beste tispe og BIR veteran. Hun avsluttet dagen med 4.BIS Veteran 😀

Feminint hode, noe langstrykket, noe snipete neseparti. Bra øyner. Tenner og bitt u.a. Utmerket vakker hals og rygglinje. Velvinklet. Utmerkete bevegelser fra siden. Bra pels og farge. Utmerket beinstamme.

De andre AK som stilte var:

Hannhund:
Cefeus Kaiser Styx -BIM
Tisper:
Junior: Punky – Good
Champion: Oz Ways Just Jill -CACIB & BIR Gratulerer 😀
Etterpå hadde jeg lovet meg bort i Aussie ringen og skulle stille Amiie for Siv som sto for Championat da hun var 2 år og 1 dag i går. Og det fikk jo veldig bra. Det ble Cert og BIM 😀

USCH BIS Caliquin´s Center Ice «Crosby» NJW11 Nuch Give Me Five Great Lady «Amiie»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s