Grattis og det evige vår maset

Gratulerer så mye til Monica og Harly som i dag fikk siste nappet i hopp og er nå i Hopp 2.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ps2BdpWBH78

 

I morgen kommer Hilde med valpene og Line kommer for å teste de. Så da får vi se hvem som blir «min» förvertshund. Dvs Monica sin hund og jeg har mulighet til å ha ett kull. Spennende! Og tipper det er endel andre kommende valpeeiere som er spente 😉

 

Også til det evige vårmaset. Jeg VIL ha Talli i A-rundering og som alltid er spørsmålet: klarer vi få trent nok i år? Akkurat den delen der må være det mest frustrerende med å være turnusarbeider. Når man er avhengig av andre for å få trent så lever jo alle andre på helt annet døgn enn meg rett og slett. Og de dagene jeg jobber kveldsvakter så begynner jeg «for tidlig» til å kunne være nok på trening til at jeg faktisk kan fullføre å hjelpe med være fig m.m.

Men NÅ skal jeg få det til. Også får man bare vente i spenning å se *ler*

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s