Arya på utstilling

Da har Arya vært på sin andre offisielle utstilling.

Med pøbel streker i blodet og tennårings lømmel i kroppen så ble det som forventet, jeg hadde gitt det samme selv og er veldig enig i kritikken 🙂

Men jeg digger den hunden, alt er bare «happy go lucky – alle dere er mine venner» av både 2 og 4 beinte. Stjeler skoen min på utstilling for å leke med den. Mentalt og gemytt messig er hun veldig lik slik jeg forventet hun skulle være fra valp (og grunnlaget for at jeg beholdt henne.) Potene og litt knappe vinkler bak så jeg når hun var valp (de er ikke såå knappe, må huske at AK skal ha moderate vinkler også i forhold til rasestandar) . Rygglinjen tenker jeg kommer etterhvert. Hun er VELDIG flink til å slippe ryggen når hun må stå rolig, er kjedelig må vite *ler*

Løping gjør man forresten i U form rundt min venstre fot. Tenker den lilla Arya’en trenger litt tid for å få rampestreker ut av blodet og kroppen feste seg i alle leddene :p

Premieringen ble Very Good:

Korrekt hode bra pigment. Sterk nakke. Ønsker sterkere overlinje og litt bedre brystdybde. Ønsker sterkere vinkler og behøver mer tid for utvikling, men hun er bra på vei. Bra temp.

Utenom Arya så stilte jeg også 4 Aussier:

BIR valp

Galibar`s A Lower Glenelg Monchichi  «Joey»

2.btk valp: Interrogation Great Lady  «Kendra»​

VG

Thornapple Sir Winston Churchill

Cert & BIM

NJV11 Give Me Five Great Lady  «Amiie»

Takk for tilliten 😀 Morro å ha så mange hunder stående standby, tror dommeren syns jeg var gal *ler*

2 kommentarer om “Arya på utstilling

  1. Du skal tenke på Arya når du går med Shy neste lørdag.. det blir nok en slags reprise på ring-oppførsel for å si det slik. Men Arya høres helt fantastisk ut – stjele sko og stå i og være pøbel – kelpien sin det!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s