Ice Age kull IV

Velkommen til verden kull IV!

DSC_3518 DSC_3521 DSC_3535 DSC_3532 DSC_3530 DSC_3527 DSC_3536 DSC_3538 540858_10151452357255499_170124908_n DSC_3537

Kullet er som jeg har skrevet tidligere Hilde sitt, men de blir registrert med meg som oppdretter. Alt annet tar Hilde seg av 🙂

Og det er jaggu lett å være oppdretter når man bare gjør papirarbeidet og er jordmor, men noe sier meg at Hilde kommer til brått til å lempe de av hos meg også og at jeg må opp der noen turer 😉

En av de kommer jeg til å «beholde», dvs at den skal bo hos Monica med Harly og jeg har rett på ett kull på den. Veldig snilt av Monica ettersom jeg «skylder» henne en valp siden Harly er krypt og jeg itilegg får ha ett kull om den skulle bli bra nok til det 🙂

Resultatet ble 1 svart hannhund, 3 brune & 3 svarte tisper. Kun en valp som ikke har fått stamtavlenavn enda og hva de skal hete til dagelig vet vi ikke.

Hannhunden skal hete «DeepEyes Ice Age Sid IV»

disney-graphics-ice-age-098001

Tispen jeg og Monica skal ha kommer til å bli kjønnsforvirret og heter «DeepEyes Ice Age Scrat IV» Ja vi vet Scrat er en gutt, men man kan da virkelig ikke ha ett AK Ice Age kull uten en Scrat??

Det er en som ikke har fått navn enda, men ellers er valpene fått navnene:

«DeepEyes Ice Age Ellie IV»

«DeepEyes Ice Age Peaches IV»

«DeepEyes Ice Age Shelly IV»

«DeepEyes Ice Age Yoko IV»

Og fortsatt en uten navn som sagt 🙂

Så til fødselen.

Første valpen holdt på å sitte seg fast. Ilo var nok ikke helt oppblokket selv, men valpen ville ut! Så etter som snuten var ute og hun lenge jobbet s ble det en liten sjekk etter en stund og litt håndgripelig hjelp. Skal ikke gå i detaljer, men det var nok ikke så godt for Ilo og det var mye lirking og ut kom valpen! Heldigvis glemte hun fort at hun akkurat hadde hatt det ganske vondt og og morsinsinktet kom fort på plass. Resten kom seg ut helt uten hjelp og utenom at jeg åpnet posen og sørget for at hun ikke tok navlen for kort så fikset hun det meste helt selv 🙂  Men vi er veldig glad for at den største valpen kom helt sist så det var banet god vei til den.

Ettersom jeg var så heldig at jeg bare var jordmor så slipper jeg «dritt» jobben framover og kan bare komme innom å jage de opp og ha det koselig med de. *ler*

Har alt fått rapport av Hilde i dag og alt går veldig bra. Ilo fikser alt selv, alle har økt i vekt og en har lagt på seg hele 64 gram alt.

Det blir nok ikke så mange oppdateringer som når jeg har kullet hjemme, men fra de er 2-3 uker så kommer jeg nok til å prøve titte innom de ukentlig og ta bilder da 😉

3 kommentarer om “Ice Age kull IV

  1. Tilbaketråkk: Tør jeg? « Hundeliv i nord

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s