Triste nyheter

«Ikke» fra Kull II ble avlivet i dag.

Mange tanker til Benedicte

Jeg kan forklare litt bakgrunnen for denne avgjørelsen som ikke var lett på noen måte, og helt klart tyngst for Benedicte.

Ikke har fra hun var unghund vist litt sosiale redsler i form av at hun ikke vil håndteres eller bli «presset» av fremmede. Når hun var yngre så trakk hun seg unna situasjonen og vi håpte alle at dette var noe som ville bli bedre etterhvert som hun ble eldre og ble tryggere på seg selv. Desverre gikk  det andre veien, hun begynnte løse situasjonen ved å skremme eller forsvare seg.

Den siste hendelsen prøvde hun uprovosert å få «bort» ett barn. Verken jeg eller Benedicte finner slik oppførsel akseptabelt, og det var en veldig tøff avgjørelse for Benedicte som det så absolutt står stor respekt av ❤

Vi som kjente Ikke, som hun stolte på, opplevde bare kjærlighet fra henne og vi kunne gjøre akkurat hva vi ville med henne. Da var hun bare fantastisk og hun fikk aldri gjort nok for oss.

En maskin til å jobbe, miljø i seg selv var hun kjempe sterk.

Og det er den kjærligheten og fantastisk herlige vesen hun ellers viste som gjør det ekstra tungt å måtte ta en slik avgjørelse.

Hvil i fred Ikke, håper du løper rundt uten en bekymring i livet. Du har for alltid en plass i våre hjerter.

 

<3

Hvil i fred ❤

11 kommentarer om “Triste nyheter

  1. Ikke er på Regnbuebroen og koser seg, lille vakre Ikke. Det er den tyngste gaven man kan gi til sin hund – å la den dra. Når jeg ser bildene av Ikke her, føles det ekstra trist fordi hun er så happy og glad på disse bildene, men det er egentlig akkurat slik hun bør minnes!

  2. Uff så trist så trist! Føler virklig med dere, kjenner så alt for vel til hvordan dette er 😦 En viktig med fryktelig vond beslutning å ta. Tenker på dere begge, men spesielt på Benedicte ❤ Stor klem

  3. Uff, det er så utrolig trist å måtte ta farvel med sin elskede hund bare fordi den ikke passer inn i samfunnet – men det er virkelig en svært så tøff avgjørelse det står respekt av – klem til dere begge!!

  4. Hvil i fred lille Ikke-mor. Vi som kjente henne vil alltid huske henne som en sprudlende glad, kjærlig og inderlig flink liten kelpiejente. Hun hadde så mye å by på, og da er det ekstra trist å måtte gi slipp så tidlig.

  5. Dette er kjempetrist og en tung avgjørelse. Skjønner godt hvordan du har det Benedicte, jeg har vært gjennom akkurat den samme situasjoenen selv for ikke så mange år siden. Klem til deg fra Gunn Eva og tante Ivy.

  6. Uff, dette er vel noe av det vondeste en hundeeier kan oppleve, det å måtte ta avgjørelsen om å måtte avslutte livet for en så alt for ung hund. Det å gå «den tunge veien» med en ellers så frisk hund, en hund som i situasjoner der den er trygg – er verdens beste! Man vurderer frem og tilbake, opp og i mente, dager man ser fremgang og dager hvor man er tilbake i fortvilelse. Det er ufattelig vondt, men nå har Ikke det bra. Ingen ting å være redd for lenger, ingen situasjoner hun må forsøke å løse på «sin måte». Føler veldig med dere )0:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s