Danmark: Parring og utstilling!

Hilde har vært til Danmark og parret Ilo med Diesel.

Forhåpenligvis blir det valper første uken i januar 😀

Dette kullet blir hos Hilde, men i mitt kennelnavn slik at de får ett «navn», men jeg kommer vel til å flytte inn hos Hilde *ler*

Du kan lese mer om kullet her.

___________________________________

Også har Arya, Talli og Blaze vært på Dansk Vinner i Herning, litt miksa resultater. Kan ikke alle resultatene var like gode, men kan ikke alltid gjøre det best 😉 Dommer var Des Manton, Irland.

Arya ble SL og BIR valp med denne kritikken:

Pleasing for type, very happy puppy. Good temperament, correct head, good mouth.

Nice neck and shoulder. Developing well in topline and body. Good angels front and rear. Easy mover.

Vi ble ikke til valpegruppen. Arya syns det var storartet på en slik stor utstilling og koste seg. Så jeg fant ut at å dytte henne inn i en gruppe ring med 100 andre valper etter 8 timer på utstilling var ikke aktuelt. Så Arya fikk gå før mitt konkurranse instinkt *ler*

Talli var neste i champion klasse hvor hun fikk excellent, 2.beste champion tispe men ingen CK

Well up for size, 5 years old in very good condition. Feminin head, good neck and quarter.

Ok topline. Well angelt rear. moved with good speed around the ring. Like her just a little tighter in front and rear action. Good temperament.

Blaze ble 2.beste veteran tispe, med CK. Uplassert i beste tispe. Dommeren likte IKKE at Blaze løpte forann meg og sendte meg en ekstra runde for det var HELT feil at en Kelpie skulle løpe i front og den skulle aldri løpe så fort noen steder (?) Jeg fikk beskjed om ny runde der han egentlig skulle ha meg til å GÅ rundt ringen, jeg trasset og jogget sakte *ler* Så jeg tror jeg ødela litt for oss selv :p

8 years, well up to size. Lovely head and expression. Good neck and quarters.

Firm topline, good rear angels. Moved really good well shown at correct speed. Excellent temperament.

Så da var Herning over for min del i og med at jeg glemte melde på søndagen 😉 Men jeg fikk også stilt Aussien «Doffen», eller hans litt mer promenente navn:  Thornapple Sir Winston Churchill. En akkurat 9 mnd gammel hannhund som har bestemt seg for å droppe pelsen sin i debyen. Det ble en VG på han på Dansk Vinner og Excellent og vinner av junior klassen på Nordisk Vinner, men desverre ble CK holdt tilbake og dermed ingen tittel. Takk for turen Anette 🙂

Så litt bilder fra lørdagen og Diesel/Ilo

9 kommentarer om “Danmark: Parring og utstilling!

 1. Merkelig å reagere sånn på løpingen, men.. Jeg opplevde noe noe snodig kooikeren en gang også. Stilte ikke selv, men samtlige fikk beskjed om å gå med hundene, ikke løpe. Og det blir litt feil, for de får jo ikke vist seg skikkelig. Men hun ble sur om man ikke hørte, så gjengen spankulerte i ring..
  Ellers grattis med supert resultat på Arja, selv med stor konkurranse med seg selv 😛

  • Ja jeg har fått den reaksjonen en gang før også. Men ja jeg vet det er litt spesiellt, men med en gang jeg holder Blaze igjen så begynner hun med fvf, hvor lekkert er det for bevegelsene liksom :p

   Arya var i sterk konkurranse med seg selv, men morro hadde vi det uansett 😀
   Tenk at småttisene skal debuterer i romjulen som junior alt 😮

 2. Ja det er litt utrolig at de har blitt så store. Jeg er veldig spent på hvordan det går med dem i romjulen. Jeg gleder meg 🙂 Og ikke minst gleder jeg meg til å se hvordan Arja har utviklet seg kontra Dany. Jeg har bare fått fulgt med Geo sånn jevnt og trutt egentlig 🙂

 3. Ingen løping? Og ikke foran hvor dommeren virkelig får sett hunden uten «forstyrrelser»? Merkelig.. Moro med Ilo&Diesel da.. så akkurat så tullete ut som man kan forvente av kelpier *smil*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s