Geo, Dany og Arya har vært på valpeshow/Puppy show

Grattis til småbarna som nå har blitt 6 mnd gammel. Geo er jo «dreven» i ringen alt, men jentene debuterte.

Dommer: Kurt Espeland

Geo -DE Clash of Kings:  BIR og BIG.3

Kritikk:

6 mnd harmonisk bygget hannhund. Maskuling velbåret hode, gode ører. Stram nakke og rygg, en anelse avrundet i krysset. Tilstrekkelig vinkler fram og bak. God benstamme. Stramme fine poter. Meget gode bevegelser når han vil. Meget trivelig og utadvendt temperamang.

Dany – DE Dream Of Spring: BIM

6 mnd, feminin type, god type og strørrelse. Godt hode med gode ører. Korrekt bitt. Ennå noe grunn i brystet, tilstrekelig vinklet. Noe avfallene kryss som gjør at hun har kort steglengde bak. Beveger seg ok fra alle sider.

 

Arya – DE Song Of Ice and Fire: 2 btk

6 mnd. God type og strørrelse, godt kjønnspreg for alder. Med korrekt bitt. God hals. Strammer opp overlinjen sannsynlig kommer med alder. Noe avrundet kurs som gjør at hun får aning korte baksteg. Meget stramme ogde poter. Meget trivelig.

 

Dommeren syns alle var veldig bra og typelike. Og det liker oppdrettere å høre 😀

Grattis med resultatene Ingvild, Marianne og Anna! Den korte steglengden mistenker jeg er noen valper i værste «slyngel» alder og som prøver holde seg i skinnet. Det høres mistenkelig lik Talli når hun prøvde alt hun kunne å ikke hoppe, bite og herje *ler*

Hører rykte om at det kommer bilder etterhvert. Tusen takk for SMS, hyggelig å våkne til det etter nattevakt 😀

2 kommentarer om “Geo, Dany og Arya har vært på valpeshow/Puppy show

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s