Husket å trene jo!

Fikk faktisk gjort litt ekstra med Talli dag også.

Startet dagen med å slenge ut ett vanskelig spor til Talli, det skulle være direkte påsett og etter 2 meter spissvinkelt ut på grusvei og rett over den. *host* og slik fortsatte mer eller mindre de første 400 meterene av sporet, de siste 400 meterene regnet jeg med at hun kom til å være sliten og tenkte mest utholdenhet. Striregne begynnte det også de 2-3 timene det fikk ligge, så enkelte av de grøftene jeg hadde gått nedi ble faktisk fyllt med vann :p

Men imellomtiden var vi på Kløfta og fikk byttet dekk på bilen så nå håper jeg snøen holder seg unna 😉  Der jeg bytter dekk var er det ett stor asfalt område og det kommer/går folk, litt biler o.l. Så det ble vel 20 min fvf for Talli med masse lyd og annen forstyrrelse. Bra mental trening 🙂

Så tilbake til sporet som ble litt tøft for henne, men hun jobber på og klarer seg ok. Om jeg hadde gått det som ukjent så hadde vi nok ikke kommet rundt, men litt ekstra is i magen så jobbet hun seg igjennom områder. Jeg hadde nok også litt ekstra is i magen med tanke på antall spor og lang pause + jeg la opp til ett vanskelig spor enn jeg forventer nå at hun skal komme seg greit igjennom. 7 av 9 pinner kom i mål. Nok en gang lokaliserte hun sluttpinnen som var «normalt» og går videre. Skjønner ikke at det er noe som skal være med. Tror jeg må legge ett helt spor med store «klubber» slik at jeg ikke ender med å gå å lete etter sluttpinnen selv som i fjor. Undrer på hvorfor hun har den gode ideen at neeeei den plukker muttern?!  Alle andre pinnene, gjerne små fliser går hun helt i spinn over å finne. Rare dyret *ler* Så «klubbe» spor neste. 😉

I helgen holder jeg kurs, men håper jeg rekker en runde eller to med lydighet på Talli også. Lenge siden jeg har holdt kurs nå, og det kommer bare kjent folk jo 🙂

Blaze gikk forresten ett 19 timer gammelt blodspor her om dagen, det var ikke noe problem. Så kanskje vi skal kaste oss rundt til høsten med noen blodspor konkurranser 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s