Lydighet i dag & opprykk på Balrog

 

Grattis Marie og Balrog med opprykk til klasse 3 lydighet og 2.plass! Super flinke er dere 😀

 

 

Da har Talli hatt sin første gjennomkjøring for å se hvordan forholdene er. Droppet stige, ettersom det var ingen stige der, og krypen. Talli har pupper enda, så jeg lar krypen være 2 uker til.

Vi traff Hilde, den ultimate forstyrrelsen også fikk vi noen til å se. Ikke bare jeg som suste rundt selv og syns hun var sååå slink :p

FVF: Konsentrasjon har hun ikke helt, så i starten kom enhver holdt og vending som ett lite «sjokk». Også var vi tilbake til å følge tærene mine og ikke titte opp. Så tilbake til prosjektet vi hadde i fjor sommer med å se på meg, ikke følge tærene mine. Også generellt jobbe opp konsentrasjonen. Men det er ikke så veldig rart at den er dårlig etter 5 mnd uten ordentlig trening. Alt i alt er jeg fornøyd med forholdene og vet hvordan jeg skal gripe tak i det. 🙂

Innkalling: Kom som en kule 😀 Droppet holdtene på veien ettersom hun avsluttet året i fjor med prosjekt «jeg blir her».

Fremmadsening: Fremmføringen var uten kontakt, det var bare stirre rett fram. Fin sending, taktskifte også gikk det ikke så veldig bra lengre, det gikk litt mot høyre, litt mot venstre, trodde hun hørte innkallingen o.l. Så da vet vi det.

Hals: ikke noe å utsette på. Hørte ikke noe fra Hilde iallefall. :p

Hinder: skjev innsitt ellers bra.

Apportering: metallen tror jeg var som før. Tungen hadde hun veeeeeeldig lyst til å hente med en gang jeg var 1 meter fra henne på returen. Satt som en spent fjær, ventet henne ut så hun skulle slappe litt av i musklene litt før jeg sendte. Var vist akkurat litt for tidlig ute så hun var ikke helt nedpå  når jeg sendte. Men utenom det så var det en fin apportering.

Alt i alt, bedre enn forventet 🙂 Takk for treningen Hilde.

 

2 kommentarer om “Lydighet i dag & opprykk på Balrog

  1. Gratulere til Marie og Balrog med supert resultat i lydighet 🙂 Det går jammen unna med dere !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s