Nå må vi komme i gang

Nå begynner jurene til Talli å trekke seg tilbake, så nå kan vi komme oss ut i skogen igjen uten fare for spidding av jur :p

Etter å ha vært på dobbelt utstilling i helgen med Blaze også jobbet natt noen dager så var det påtide med noe mer enn tur/sykkling. Og felt passer veldig bra for ett døgnvilt menneske 😉

Men får begynne med helgens resultater på Blaze som ble BIR, BIR Veteran x2 for dommere Manola Poggesi &  John Wauben.

Kritikken fra Manola på lørdagen:

Typ head. Nice expr. Corr ears. Balance in body. Corr coat. Moved free.

Manola var også gruppedommer og plasserte Blaze som 2.BIG. Kjempe morro 😀 Det ble ingen plassering i BIS Veteran.

Søndagen var dette kritikken fra John Wauben:

8 years young and very femi type. Well balanced and well developed. Very nice femi head. Well set ears. G.expr. G.neck and top line. G.body. Well ang. Nice coat and color. Well carried tail. Move with drive.

Jeg la merke til den «young», tipper han kanskje syns Blaze var sprek 😉 Gruppen gikk jeg desverre glipp av pga litt dårlig kommunkasjon med sekriteriatet (kjedelig) og ingen plassering i BIS Veteran. Men en fin og trivlig helg. Dog savnet jeg noen av de «faste» der. 🙂 Nå er det ingen flere utstillinger før jeg skal til Finland. Så nå håper jeg Blaze fortsetter slippe pelsen sin i det tempoet som hun gjør nå slik at hun er i pels igjen til det.

Litt bilder fra helgen. Bildene er tatt av Anette Henriksen og Liv Irene N Lie. Tusen takk for bildene 😀

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Også har Harly og Monica vært i ilden i helgen og fått sitt første napp i AG Hopp.

Grattis 😀 Jeg skjønner ikke så mye av det der, men jeg skjønner at det er veldig veldig bra 😀

DeepEyes Small Chance Of Success II

Så var det Talli da som må begynne trene igjen. Siste ukene har jo det ikke blitt mye trim på henne heller ettersom valpene har krevd sitt og puppene har slengt så rundt at jeg har droppet sykkelturene med henne. Men nå har de begynnt å trekke seg tilbake så nå er vi i gang igjen. Nattevaktene blir det jo mer «tussletur» ettersom hjernen min er litt misserabel da :p Men hun har fått seg en 8 km sykkeltur og en trekktur i magebelte i helgen. (Blaze også naturlig nok 😉 )

I dag fant jeg ut at nussene hennes begynnt bli bra og sjangset på å komme oss ut i skogen for å kjøre ett felt. Merket meg opp ett nytt felt som jeg skal ha «fast»  50×50 som frister både til å løpe og inneholder kratt som gjør at hun må dempe farten for å finne noe og ikke bare fakke for fristelsen å løpe «fort-fort». Det gikk overraskende bra. Ingen stopp, kom inn og svingte utover selv for å jobbe videre. Ble fort sliten og jeg så hun mistet noen luktbilder. Men nå har hun dårlig søkskondis, det er varmt og hun har ikke jobbet ordentlig på lenge. Så hun er unnskyldt i dag syns jeg 😉

Men veldig ok å se at hun ikke falt tilbake til gamle synder tiltross for at hun syns det var «tøft» i dag 🙂

Nå vurderer jeg å begynne litt på nytt med oppsøket hennes og rett og slett starte med noen uker hvor sporet hennes bare er på 1-10 meter for å se om jeg klarer dempe farten hennes litt og ikke leke «flyfille» som lett løper 2 meter over sporet og velger den veien nesen peker når hun slår på det.

I morgen får det bli litt lydighet på henne 🙂

Blaze og Harly få stå for illustasjonen i bloggen. Talli kan ikke dokumenteres på bilder akkurat nå uten at jeg får mattilsynet på døren *ler*

 

Valpene kommer det fine rapporter fra og flytten ser så langt ut til å ha gått bra. 🙂

En kommentar om “Nå må vi komme i gang

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s