Arya har flyttet

Da har Arya flyttet og det var førte gangen jeg syns det var litt tungt å levere fra meg en valp. Heldigvis så eier jeg halve, men akkurat nå vet jeg ikke om jeg vil eie bakdelen eller fordelen *ler* Kommer tilbake til det om ett års tid 😉

Flytten gikk bra, hun undersøker, sover og har funnet roen. Men hun syns Anna sin mini Bull terrier er litt skummel, spesiellt når den prøvde leke *ler*  Ebba kan vel håpe at det holder seg slik maks ett par dager til så går det vel over :p

Men jeg må si at jeg merker pittelitt at bråkmakeren er borte, det er litt mer ro her hjemme. Og ingen som vil sove i sofaen med meg 😦

Men jeg har jo mange andre jeg kan lære at det er fint å sove i sofaen. Dany feks, men i dag så sov hun så godt i hundesengen at jeg hadde ikke hjerte til å ta henne i sofaen 😉

 

*må ses med lyd*

2 kommentarer om “Arya har flyttet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s