Arya har flyttet

Da har Arya flyttet og det var førte gangen jeg syns det var litt tungt å levere fra meg en valp. Heldigvis så eier jeg halve, men akkurat nå vet jeg ikke om jeg vil eie bakdelen eller fordelen *ler* Kommer tilbake til det om ett års tid 😉

Flytten gikk bra, hun undersøker, sover og har funnet roen. Men hun syns Anna sin mini Bull terrier er litt skummel, spesiellt når den prøvde leke *ler*  Ebba kan vel håpe at det holder seg slik maks ett par dager til så går det vel over :p

Men jeg må si at jeg merker pittelitt at bråkmakeren er borte, det er litt mer ro her hjemme. Og ingen som vil sove i sofaen med meg 😦

Men jeg har jo mange andre jeg kan lære at det er fint å sove i sofaen. Dany feks, men i dag så sov hun så godt i hundesengen at jeg hadde ikke hjerte til å ta henne i sofaen 😉

 

*må ses med lyd*

2 kommentarer om “Arya har flyttet

  1. Var da en veldig søt snorking det der! Ikke spesielt feminint kanskje.. og tunga ut er ikke så kledelig heller..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s