Valpetest kull III

I dag har valpene blitt testet av Line.

Tusen takk for at du tok deg tid til det, veldig morro 😀

Valpene var mer eller mindre som jeg har inntrykk av, med noen små justeringer. Og det er jo kjekt å få en bekreftelse på deg jeg har inntrykk av og at det ikke er helt feil 😉

Line syns det var ett veldig jevnt, trivlig og sosialt kull, og det er jo hyggelig å høre 🙂

Testen i sin helhet kan ses her.

3 kommentarer om “Valpetest kull III

  1. Så veldig spennende det var da! Nå gleder jeg meg til de skal på MH, for enkelte punkter her kan man da sammenlikne med MH-resultater, og så få en ide hvor mye som «holder» seg fra bebiss-alder (for det er en del, er min hypotese. Ihvertfall når jeg ser på Strider, en god del av hans valpetrekk har han jo fremdeles, om enn over i mer «voksen» form)

  2. Flott at du kjører valpetest Jeanette, og kjempekjekt for valpe kjøperne å se hva de bør legge vekt på i videre arbeid med valpen 🙂

  3. Jeg prøvde det med forje kull også, men den som skulle gjør det da måtte reise bort.
    Men jeg hopper heller over det enn å ta la noen jeg ikke stoler på gjøre testen. Du verden hvor mange som mener der ute at de er kvalifisert til å gjøre slike tester og lager sine egene regler og tolkninger etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s