Tur

Begynnte morgene  med en tur til Aurtjern hvor de fikk kose seg.

På ettermiddagen i dag har de fått sin første «alene» tur med meg ute i boretslaget. «Turen» er på ca 2-5 min. Lang nok til at de registrerer at de er alene, men ikke så lang at de tenker for mye over at de brått er alene i verden og hvor forferdelig den selen og linen er *ler*

Dany og Asha sovnet fra turen nå, får se når de våkner igjen om ikke får de turen i morgen istedet.

En kommentar om “Tur

  1. Kjempemorsom film 🙂 De ser så jevne ut nå at jeg synes det er vanskelig å se forskjell på dem. Trygge og fine i miljø ser de ut til å være også. Jeg må jo bare si at jeg er KJEMPEMISUNNELIG på alle som skal ha valp fra dette kullet! 🙂 Men jammen er det vanskelig å gå i bånd, he he.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s