Film og barnevakt

Opphold på morgenen i dag så da var det bare å komme seg ut

Valpene holder på med ormekur nr.2 også nå.

Førstekommende lørdag blir jeg nødt til å ta en 12 timers vakt på jobb, og skal jobbe 08-20. Dette er jo den tiden av døgnet hvor valpene er mest aktive. «Barnevakten» min har desverre blitt syk og våger ikke love noe (noe jeg har stor forståelse for!).

Men er det noen som kunne tenkt seg å sitte barnevakt for galskapet? 

Send meg gjerne mail/sms.

Jeg henter og bringer om noen ikke har bil selv (innenfor en viss rekkevidde vel å merke 😉 ) Evt kan også bilen min lånes om jeg hentes og bringes til jobb. (men da må man vel være over 23 år tror jeg pga forsikringen? )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s