Litt oppdaterting på andre ting enn bare bilder

Søndag og Mandag var valpene på sin første «ordentlige» kjøretur med tur i skogen.

Søndag gikk kjøreturen veldig greit, litt klynking før bilen begynnte å rulle så sovnet hele gjengen. I skogen var det 3 stk som ikke helt var klar for å følge etter og 3 stk som det gikk veldig greit med. Men ettersom jeg ikke kunne la de 3 andre bli igjen alene så ble det utforsking ved bilen. Kjøreturen hjem igjen gikk veldig bra.

Mandag gikk kjøreturen ut i skogen veldig bra, alle sammen fulgte etter når vi gikk og undersøkte samtidig. Det blir jo ikke lange biten, men kanskje 2-300 meter t/r til bilen. Turen tilbake var Summer ordentlig overtrøtt og hylte alle de 4 km hjem igjen. Han hadde sovet når jeg pakket de i bilen og sov egentlig når alle de andre var våken og vi skulle på tur. Så jeg tipper han rett og slett var kjempe trøtt 🙂

Det ble jo også endel håndteringstrening ettersom Siri var innom og tok hjalp meg med å ta bilder av gjengen. Håndtert blir jo de hverdag, men slik håndtering er litt mer «hardhendt» og restrektiv enn normal kose håndtering. Men jeg passer på at jeg ikke går over grensen. Om noen viser at de begynner misstrives så får de komme å få en kos og ned på bakken og «riste» det av seg.

I dag får vi besøk av Line så jeg skal prøve å ikke slite de helt ut før hun kommer på besøk 😉

Men de har fått være med 3 og 3 og oppleve kjelleren min som jeg måtte rydde litt etter vinteren. Dette er en helt etg uten dører til rommene, tørketrommelen står på og mye rare ting som ligger overalt, tomme flasker, ved, papp, bur, sykkel, hundeleker osv Ja alt som havner i en kjeller. Det er også bare murgulv så ett nytt underlag også.

Først nede var Asha, Arya og Tyrion (tilfeldig, det var de som var våken) Asha og Arya tok det på strak arm og begynnte undersøke med en gang. Tyrion litt mer tilbake holden og hold seg like ved meg og der jeg holdt på. Satt rolig ett lite minutt før han med litt lav holdning begynnte undersøke, etter kort tid med det så var det fullt øs på han også 🙂

Når de var ferdig (dvs når jeg var ferdig med å rydde og koste ett rom 😉 ) så fikk Dany, Meera og Summer komme med. I den klanen var det Dany som ikke syns kjelleren var så kul. Hun brukte nok litt lengre tid enn Tyrion, men begynnte tidligere å undersøke med lav kroppsholdning. Brukte dermed litt lengre tid på å «løse opp» ettersom hun stadig vekk så nye ting istedet for å sitte i ro og ta inn inntrykk. Kanskje litt mer nyfiken enn Tyrion?

Asha, Arya, Meera og Summer vil jeg si hadde omtrent samme reaksjon. Blir satt ned og tittet seg rundt i noen sekunder etter transpor etappen ned trappen, også var det høye haler som strener avgårde for å titte på hva slags rom dette var. 😀

Nå blir det endel besøk på de til og med Fredag så mulig det ikke blir noen kjøreturer eller skogsturer på de før til helgen igjen, så jeg får ta ett kjellerbesøk en og en igjen, og sette opp litt ting i hagen som må undersøkes og falle ned fra 😉

2 kommentarer om “Litt oppdaterting på andre ting enn bare bilder

  1. For en bande! Og sånne beskrivelser er gull verdt, også for heldige valpekjøpere når de skal dokumentere sine håpefulle!

    Men bare en klage! Nå er det straks slutt på 4. april – ingen valpebilder idag, ingen oppdateringer!!!! Tenk på oss siklere som behøver en daglig fix!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s