Valpene 4,5 uke

Tenkte jeg skulle skrive litt om «ståa» nå. Mye kan endre seg etterhvert som de kommer ut i verden og ikke minst så er de ikke helt på samme plassen med utviklingen akkurat nå 🙂

Men, jeg syns samtidig de er utrolig jevne. De har mye like trekk, ser ganske jevne ut i str og i eksteriøret så langt. Utenom at Meera og Summer ser ut til å bli rik/langhårete.  Utifra de hundene jeg vet om som er langhårete i Sverige så ser det ikke ut til å stoppe de fra gode nok resultater på utstilling til å oppnå div resultater, så langt resten av hunden ikke har noen store feil. Hundene har fått godkjent eksteriør til Korad og Very Good til Cert på utstilling. Så man skal fint kunne oppnå premiering til andre championat. For min del fins det mye værre svakhter på eksteriøret enn for lang pels. Den lange pelsen vil ikke være belastene på noen måte, sammenlignet feks med veldig dårlige vinkler, svake overlinjer, dårlige mellomhender o.l.

Det var nå litt mine tanker rundt det med at det har antagelivis kommer noen med litt mye pels. Hvor mye pels, det vil tiden vise. (men mye kan fikses med litt pelsstell før utstilling også  )

 

Så en liten kjapp oppdatering på hva jeg syns skiller de nå.

Jeg har treerbanden: Asha, Arya og Tyrion. Det er 3 stk super-duper-happy valper som er «in your face» de liker ligge på rygg å kose og alle tre er først ute med det meste. De går gjerne alene også. De er også noen store BØLLER hele gjenge!

Summer er den som er senest utviklet. Han var sist opp med øynene, ørene henger enda og han sover mest. Men det jeg ser av han så virker han veldig trygg og god i det han driver med. Når biter noe sinnsykt hardt da! Om han først finner det for godt at han skal ha noe i munnen så blir det der, koste hva det koste vil.

Meera, det fins bare ett ord som beskriver henne. Hun er søøøøt. Det er den søtest valpen jeg noen gang har hatt. Så «snill» og god. Ligge på fanget å kose er herlig, hun nyter det.

Dany, jækla for ett temperamang! Her har du Gremlingsen, hun er også den som  har vært først ute med å dreper, røsker og hugger i gjenstander. Reaksjonene står litt i stil med temperamanget, det skjer mye *ler*

Det var sånn kort av det jeg har sett de første dagene nå etter at de har «våknet». Dette endrer seg vel både 1 og 20 ganger innen de skal leveres. 😉

 

2 kommentarer om “Valpene 4,5 uke

  1. Moro å høre at de allerede er små «personligheter», og det høres ut som Dany er en frøken etter min smak… 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s