Litt blogg

Da har alle bebisene åpnet øynene, klarer stable bena under seg og da begynner det jo å skje litt forandringer her hjemme også 😉

Fra nå av kommer det til å gå ett par lyd cder på rundgang når jeg går ut døren. Setter de på laptoppen så spiller de i ca 2,5 runder før den lader ut batteriet. Radioen står alltid på når jeg er borte også.

 

Vurderer om jeg skal kjøpe denne også ettersom det ikke er så mye små barn i omganskretsen min. Bråk er det svært lite av her i huset *ler*

Jeg har flyttet bebisene ned i stuen for første gang. Talli aksepterer at Blaze hilser og susser på valpene nå, og Blaze akseptrer at Talli dytter henne bort når «nok er nok». Det er faktisk utrolig deilig når de har ett så tydeligs språk og stor respekt for hverandre, det får jeg ikke sagt nok!

Bebisene merker nok egentlig ikke så mye til den flytten tror jeg 😉 Valpekassen kommer også til å utvides til det dobbelte nå slik at de får halvparten som ren avis (do) område også ett soveområde.

Ormekur har de også fått i dag så nå venter jeg i spenning på første bæsjen *ler*

Jeg venter på noen bekreftelse på noe fri fra jobb så skal jeg legge ut når det passer med besøk 🙂

Har filmet litt i dag, så regner med jeg slår det sammen med litt filming i morgen også av nye områder o.l.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s