Dany sin hale

Nå har faktisk min bekymring falt av.

Det ble en naturlig kupering. Jeg måtte titte både 2 og 3 ganger at jeg hadde riktig valp og en liten titt i boken min hvor det er en merknad. Halen ser nesten ut som en helt vanlig hale etter at den falt av. Bare litt rundere i tuppen og litt tynnpelset. Så da håper jeg den forblir slik uten noen infeksjon e.l. Det er ikke noe sår der, bare hel og fin hud.

Skal ta å rense den noen dager til og selvsagt følge med.

Om den forblir slik så tror jeg faktisk man må kjenne på haletuppen for å kjenne at det har vært «mer» der 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s