En liten tur til veterinæren.

Når Dany ble født så var Talli litt uheldig og klarte få ytterste del av halen i klem når Talli skulle fjerne fosterposen. Hun klippet den ikke av da det virket som hun oppdaget at noe var feil ganske fort.

Men det ble jo en klem skade ca imellom 1-2/2-3 leddet i halen, altså hale spissen. Jeg har fulgt med den siden og den har vært tør og fin, men i går virket den ganske «død» så jeg tok en tur til veterinæren i dag.

Det fins ikke noe sår, så den er nok bare klemt så veterinæren mente vi ikke skulle gjøre noe. Antibiotika kunne gjøre mer skade på en slik liten valp, å fjerne den var en risiko ettersom nyrene ikke fungerer ordentlig enda. Og siden Dany både legger på seg, ikke virket plaget og ellers er 100% som de andre valpene så skal jeg bare fortsette å følge med. Det kan være den får igjen sirkulasjonen eller det kan være den rett og slett faller av pga en «god gammeldags» kupering hvor blodsirulasjonen og nervene er døde.

Men da er det iallefall dokumentert og i værste fall får den en litt kort hale som den får attest på. Jeg tror heller ikke (om den skulle bli kupert) at det skal være så mye at det skal ha noen betydning på utstilling.

Ellers er alle, inkludert Dany, frisk, rask og vokser jevnt.

Valpene er nå registrert på dogweb, så nå venter jeg bare på det rosa skjema og parringsbekreftelsen så sender jeg inn reg.navn og eier. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s