Film og navn

Film fra i dag 🙂

Valpene har fått sin første kloklipp i dag og jeg ser at det blir mer og mer pigmenter på de med hvite labber/klør. Ingen av de har hvite pigmenter under poten.

Jeg har derfor bestemt å ikke feste navn til valpene enda, men heller navn til eier.

Selv så ønsker jeg at navnet på förtispen blir, så får jeg se om Anna er enig 😉 DeepEyes Song Of Ice and Fire III

Ingvild vil gjerne ha navnet: DeepEyes Clash Of Kings III

Og da blir Birgit sin hannhund: DeepEyes Game Of Thrones III

Marianne vil ha: DeepEyes Dream Of Spring III

Og da kan Line og Sofie/Marika velge DeepEyes Winds Of Winter III eller DeepEyes Dance With Dragons III

Så første mann til mølla, gjelder deg også Marianne om du ombestemmer deg. 😉

Valpene er forhåndsregistrert i dag, og jo fortere jeg kan nytte ett navn mot en eier, jo fortere får jeg stamtavlene og chipen blir registrert på riktig reg.nr og eier 🙂 Så slipper man måtte omregistrere chippen igjen etter man får stamtavlene.

Ellers har valpene det strålende. De vokser og legger på seg alle sammen. Det eneste de gjør foreløpig er vel å spise, sove og bæsje. Men jeg får nyte freden så lenge jeg kan. Nå er det ett par jobb netter også har jeg fri til mandag igjen. 🙂

5 kommentarer om “Film og navn

  1. Så herlig valpeknirking – man får nyte den så lenge de varer… Er vel ikke lenge til det ikke bare knirker liksom *ler*. Og jeg er litt imponert over navnene, jeg – fiiiine, er de :D.

  2. Gosh så fete de er, var de like fete forrige gang? Men nydelige da, kan faktisk si at de kler blubbetheten sin! Og Talli the competent Mum, skal sannelig ikke le av det altså – for hun ser ut til å være svært kompetent!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s