Litt nytt

Tror jeg kan slutte å telle dager nå.

Tempen har vært lav på under 37 grader siden i går kveld. Foreløpig har jeg akkurat målt den på 37 grader igjen, men jeg løper ikke rundt mer tempen hele tiden så den kan ha vær veldig lavt nede. Foreløpig laveste er 36.6. Men at det er noe på gang er det ikke tvil om.

Jeg holdt meg vel våken til rundt klokken 3-4 så fant jeg ut at jeg like gjerne kunne sove da tempen var lav. Oppe igjen i 6 tiden også sove igjen til 9. Ettersom det ser ut som oppblokkingen blir lang så er jeg nå rigget med ordentlig seng på hunderommet.
Talli er ikke helt med på å være der alene så hun går etter meg og prøver «sladre» meg tilbake til hunderommet. Å stenge henne borte fra meg blir bare tull *ler*
Så jeg bor når på hunderommet og må nok innta alle måltider her også.

Ser desverre ut som oppblokkingen blir lang og slitsom.

En kommentar om “Litt nytt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s