8 uker (-en dag)

En dag for tidlig, men etter en maraton helg så ville jeg kose meg litt med bilder da det muligen blir maraton dag i morgen også *puh*

Hun er nå 67 rundt ribbena og 63 rundt buken.
Forje uke var hun 64 cm rundt ribbena og 60 rundt buken.

Hun har hatt noen «tøffe» dager ettersom hun har vært dårlig i magen og jeg har ikke våget å faste henne som jeg normalt hadde gjort. Så magen har liksom måtte regulere seg med andre hjelpemiddler og ikke fått «ro» til å gjøre det. Så hun ble litt sår og sliten av det. Men nå ser hun ut til å være i fin form igjen. Hun hadde heller ingen feber e.l. så jeg har nok vært litt hønemor og «dramatisert» litt :p

Hun har også begynnt sine små forberedelser som sist. Godt jeg husker litt 😉 Hun har begynnt å trekke ut av soverommet på natten og inn på hunde/valperommet og romstert. Så valpekassen kom opp for noen dager siden og den er hun innom ett par ganger på natten og «ordner» og oppom en gang eller to på dagen og inspiserer forholdene. Hun har også begynnt å produsere melk alt i de bakerste jurene og slimer.

Bevegelse er det også nå ❤

Hvor mange valper? Hakke peiling, jeg tipper ett sted mellom 3 og 7 *ler*

Onsdag er det røntgen om det ikke skjærer seg med noe jobb greier, da tar jeg det torsdag eller fredag istedet. Jeg «tipper» utifra hvordan hun er at hun har tatt seg på første eller andre parring. Men jeg kan ta feil 😉

Blaze prøver jeg gi litt «alene» tid og holde henne i form ettersom turene nå ikke blir direkte så mye «trim» det er vel mer tussling :p

Fredag var hun å svømte i 30 min i ett. God trim og Blaze syns det er kjempe kult!

4 kommentarer om “8 uker (-en dag)

  1. Jeg tipper 7 valper! Blir spennende å se på onsdag, eller når du får røntget henne.
    På svømmingen, får du ha alt det der for deg selv? Så kjekt!

  2. Så utrolig digg det må være å ha et svømmeanlegg for hunder! Ikke bare litt misunnelig…… Hærlig! Jeg kan ikke annet enn håpe på minst 7 valper ;o) kremt. Morsomt å følge med på utviklingen, og det blir spennende å høre etter neste røntgen. Kos dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s