2012 Hva er planen?

2012 blir nok ikke ett fullt så aktivt år som 2011 var.  Med høyde for at det blir valpekull selvsagt 😉

Talli:

Valpene blir evt ikke levert før i slutten av april, og for alt jeg vet kan det ta lengre tid. Slikt vet man aldri 100%. Så dermed vil jo mai bli tid for kondis og trening. Kanskje hun er klar for ett stevne eller to i juni. Jeg har litt lyst til å prøve få henne i A-rundering igjen og lurer jo på om jeg skal legge meg i selen for å fikse det med tanke på at vi muligens er sikret plass til NM i spor 2012 med 574,83 i snitt.

Men det krever jo at «instruktør» Hilde hjelper oss litt. Ikke sant Hilde 😉

Planen er at NBF Sølen i år skal jeg bruke til oppkjøring til NM i spor. Og utenom det blir det vel noen spor stevner til høsten igjen.

Ingen store mål med henne det kommende året i bruks. Antagelivis er dette hennes siste kull, med mindr det blir veldig lite/ekstremt vellykket/ingen tisper jeg kan avle videre på. Så vi satser heller litt større 2013 og tar dette året som det kommer.

Blaze:

Hun har blitt «heltidspensjonist», hun bare ikke vet det helt selv enda og det trenger hun ikke vite heller 😉 Den dårlige hørselen fører stadig til at jeg må ta på meg «sinte stemmen» for at hun skal høre meg. Så for tiden er hun litt usikker når vi trener ettersom jeg må ta på meg «sinte stemmen» for at hun skal høre. Det fører til at hun tror jeg flyr rundt å kjefter på henne hele tiden…  Så jeg driver finner ut litt løsninger der med fløyte, det virker som hun hører de tonene greit. Men jeg trenger flere kommandoer på fløyte enn bare innkalling bla vil jeg ha inn ett stopp signal for at jeg skal føle meg trygg på å ha henne løs.

Satsingen med Blaze blir faktisk Viltspor 🙂 Nese og kroppen hennes fungerer som den alltid har gjort. Og tenkt å gå spor uten å måtte bry seg om pinner! Oh the joy! *ler*

Begge:

Det blir noen utstillinger. Blaze er jo nå veteran så hun får leke seg med de små lokale på Letohallen (3 km unna meg). Blaze syns det er morro og jeg syns det er sosialt 🙂

Ellers gjenntar vi fjorårets camping suksess og reiser på en 3 dagers i Finland. Håper selvsagt på FinUch på både Talli og Blaze. Også er det brukskrav i Finland for championat så det er litt morro. Samtidig håper jeg på å få hilst/sett litt på noen Finske AK som jeg lurer på hvordan er.

Danmark i november er jo også en «slager» så en tur dit blir det kanskje siden det er NordV og DKV samtidig. Også de vanlige store som er her i område Drammen/Bjerke/Hamar/Lillestrøm. Alt ettersom jeg har fri eller om det kræsjer med bruksstevner.

Annet:

Jeg tenkte ta ett kenneltreff på høsten istedet for våren ettersom kull III (kanskje) blir født på våren. Kjekt for meg å se de noen mnd etter levering og sikkert kjekkere for valpekjøperene å komme når valpen kanskje får med seg litt mer 😉

Jeg står også på to valpelister i utlandet på AK tispe. Ikke noen valp som skal til meg, men har alt en ventene förvert. Begge kullene har mye nytt blod, men også noe «gammel» svenskt som er eksportert noen år tilbake. Men vi får se hvordan det blir. De skal jo fødes først, bli en tispe til meg og jeg skal faktisk ville ha den tispen 😉 Skal bare ha fra ett av kullene altså!

Også er jeg vel alt booket til ett sporkurs eller to.

Så utenom det så tar vi året som det komme. Men det er vel kanskje nok selv om jeg alt annser det som ett «rolig» kommende år *ler*

/Jeanette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s