Flinke valpekjøpere!!

Ulrika & Bob «DE Beyond Any Of you II» har gått MH siden sist blogg. Resultatet ligger sammen med resten av kullet sin MH.

Benedicte & Ikke «DE Sleepless Malice II» har fått 1.pr kl.2 lydighet og opprykk til kl.3. De er også godkjent D-spor. Hun har også A-hofter og A-albuer.

Marie & Balrog «DE Meaning of Hast II» har fått opprykk til C-spor og opprykk til kl.2 lydighet.

Monica & Harly «Small Chance Of Success II» har fått opprykk til kl.2 lydighet.

FOR EN GJENG!!! Grattis så mye!

Jeg og Talli har vært en tur til Rogaland og startet A-spor. Det ble to bra stevner, men ikke noe «juhu» var litt rusk på lydigheten og bakspor begge dager. Men målet ble holdt og jeg tror vi er ganske sikker på at vi er kvalifisert til NM neste år om ikke snittet endrer seg i forhold til de siste årene.

Også har jeg og Blaze vært en tur til Danmark hvor det ble BIR første dagen og vi løpte oss helt fra gruppen med en fart i hundre og helvete *ler*. Dag to ble Blaze 2.btk. Reise følge vårt, Linn, fikk 2xBim, 2xDuch og Spike ble også DKV11. Grattis! DKV11 til tispene gikk til Norsk Zadigs Borka, hennes søster Bindi ble 2.btk lørdagen. Begge har dermed hvilende Cert i Danmark. Grattis! Det er deilig å være Norsk i Danmark 😉 Nå er det nok lenge til vi tar oss turen igjen, vi får se om det blir til neste år når Nordisk og DKV er samme helg i Herning.

Alt som gjennstår for oss er NKK Lillestrøm, men Talli stiller jeg ikke om det ikke skjer ett pels mirakel og Blaze røyter nå… Så vi får se om ikke det blir andre DeepEyes som tar æren 😉

Det ble en kjapp blogg ettersom det er lenge siden sist, nå venter og venter jeg på løpetid.

 

4 kommentarer om “Flinke valpekjøpere!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s