Kommende kull III, litt bilder

Tusen takk for alle grattisene!! ❤

 

Fikk tilsendt litt bilder som Stina hadde tatt av Vickulas Likör i sommer.

Veldig nedrøytet, men de andre bildene jeg har på siden min er han 1 år på, så greit å se han nå også 🙂 Kelpiene har en tendens til å bli litt «anderledes» når de røyter ned. Talli feks ser jo ut som hun er unghund når hun ikke har pels :p

Takk for bildene Stina!

Vickulas Likör

Vickulas Likör

Vickulas Likör

Vickulas Likör

Jeg håper virkelig at hun løper slik at jeg kommer med nordover. Kan jeg ha flaks og bestille en løpetid til rett tid igjen? 😉

Men om jeg ikke kommer meg dit så er det ingen «krise». Da har jeg jo Whyallas Enzo som alternativ som jeg gjerne også vil bruke, jeg hadde bare andre planer med han 😉

Whyallas Enzo

Whyallas Enzo

Whyallas Enzo

 

Nå har jeg liksom gjort alt som var «planlagt» i år og nå kommer vel egentlig det værste. Å vente på løpetid *flirer*

5 kommentarer om “Kommende kull III, litt bilder

  1. Hei og takk for sist. Jada, jeg følger med på siden din enda 😉 Det begynner å tynnes i rekkene på terrierne her hjemme nå, og jeg begynner virkelig å kjenne at tiden for Kelpie nærmer seg(om ett-to år) SÅÅÅ jeg følger med på deg og dine, og en dag, så ringer jeg for da er jeg «KLAR» 🙂

    Trekker på smilebåndet hver gang jeg tenker på Tallie som ikke skulle rundsleike meg da jeg var på besøk… MEN hun var jo såååå søt, og jeg tror nok hun visste at jeg ikke klarte å motstå henne…. hehehe ❤

    Gleder meg, og lykke til med nytt kull!!

    Mvh Heidi midtsand

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s