NORSK BRUKSHUND CHAMPION

Starter med lille IKKE som ble stilt i Drammen i dag med Excellent, dommer holdt tilbake CK og Cert pga litt mangelfyllt bryst (verken jeg eller Benedicte er uenig der 😉 ) Grattis!!

Excellent type and coat. Very good prop. Needs to be better in front standing and in movement. Very good anulation back. Still not excellent topline in movement. Excellent expression.

Jeg må nesten fortelle hvor «kjekk» jeg var i går. Jeg fikk melding av Siri om at jeg burde vært i Nederland. De satt på campingen og hadde det kjempe fint, bra utstilling, masse å shoppe osv osv. Da svarte jeg så kjekt: «Æsj, ja skulle vært der. Men da hadde jeg jo ikke blitt Nbch i morgen!» *flirer*

Vi var 3 startene i A-spor.

Begynnte med felt:

8,5 – natur, stopper. Finner 3 gjenstander på 1.13 minutt (fikk jeg vite etterpå) finner siste på 3 minutt. Desverre så måtte hun tisse denne gangen også. Jeg har bestemt meg for å ikke gjøre noe med det og håpe det går over, for det er en kombinasjon av usikkerhet og stress. Vi har jo hatt litt problemer og jeg ser når det kommer. Hun fikk også en kort stopp som var litt taktisk dårlig arbeid av meg. Fikk skryt av dommeren for ett fantastisk søksarbeid og at det var synd at de to tingene skjedde.

Så var det ganske kjapt ut i sporet.

10 på oppsøket 🙂 Og fullt i sporet. Kjempe jobb av Talli som plukket alle pinnene i ett meget bløtt, tungt og kupert terreng. Ble endel underlagskifter også.

Inn også vente litt, så endte jeg med å gå lydigheten min før de andre kom inn. Jeg var den eneste som hadde spor på plassen og rensten av gjengen var på andre siden av Kongsberg. Var litt unødvendig slurv på lydigheten i dag, men sånn går det når man nesten ikke har trent siden NM :p

FvF – 9,5

Innkalling – 7 kryper, avventer momenter. (Ja hun kryper, og hun kommer 😀 Og alle hjerter gleder seg over at hun kommer *juhu*)

Fremmadsending – 8 stopper, litt lang

Kryp – 10

Hals – 10

Hinder – 10

Metallapport – 8 Forandrer utgangsstilling (den apporten trillet, hoppet og har aldri forsvunnet så langt fra oss, det ble litt mye for Talli *ler* )

Tungapport – 9,5

Stige -9,5 (Tok alle trinnene i dag, bare klarer ikke helt å holde seg fra å løpe opp før jeg gir ko)

Fellesdekk: 10

Tilsammen ble det 612,5 poeng, vinner, CERT og dermed NBCH!! 

Vi hadde 271,5 på lydigheten og 341 på spesialen.

Takk for ett veldig bra stevne hos Kongsberg Hundeklubb!!

Tusen takk for selskapet i dag, ett supert stevne 😀

Og takk for alle gratulasjonene. For ett ÅR!!

Talli sendes ut på oppsøk i våres. Bilde tatt av Siri Guldseth

 

Jeg og Talli på NM. Bilde tatt av Tone Rognstad.

 

 

 

 

6 kommentarer om “NORSK BRUKSHUND CHAMPION

  1. Å kjære vene, jeg må nok levere Strider tilbake – klarer ikke å leve opp til en så fantastisk slekt altså (for Strider er minst like bra han altså..)! Gratulerer med vanvittig resultat idag – og gratulerer med Ivy som er blitt redningshund!! Det er så sterkt så sterkt.. Forresten, jeg venter ca 15 år med å levere Strider tilbake, tror egentlig ikke vi klarer oss uten han! 🙂

  2. GRATULERE SØSTER 🙂 Nå er endelig hovedmålet nådd !! Jeg er så kjempe glad for at jeg har fått gleden av å jobbe med den flotte rasen kelpie er, og jeg kunne jo ikke vært heldigere med at jeg fikk tak i en av dem som hadde slike flotte foreldre å slekte på i tillegg 😉 Så da håper jeg at vi også kan være til inspirasjon for noen, slik som Jeanette og Hilde har vært for meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s