En uke går fort…

Og brått er det en uke siden jeg blogget sist.

Jeg hat jobbet natt og ikke gjort så alt for mye. Men det har blitt 4 korte spor på Talli iløpet av uken i varmen, ett par lydighetsøkter, sykkeltur, bær og sopp jakt.

I dag ble treningen innendørs. Jeg skal på siste nattevakten før vi går inn i en planlagt intenst treningsuke med Talli. Planen var at de bare skulle få rusle og gå i dag, men det klarte jeg ikke så det ble trening i stuen. Hviletid får være hviletid 😉

Jeg kan jo ikke helt dette med å korte ned lengden på videoer. Denne er faktisk halvvert 2/3 ned, man alikavel 9 min lang *ler*

Talli og jeg har jo trent veldig seriøst siste halvvåret og lagt litt alvor i ting, og jeg føler jeg har «mistet» Talli litt på det. Det er ikke helt naturlig for henne å være «seriøs» selv om ting blir riktig på banen så mangler jeg liksom Talli. Så jeg tenker vi skal prøve å få tilbake den litt impulsive hunden som gjort feil, men hadde det kjempe artig 😉 Så det tullet vi litt med i dag.

Blaze prøver jeg lære å hoppe bakover på rompen sin, om noen lurer på hva jeg belønner for 😉

Det bel en meget kort oppdatering.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s