Nok en dag med trening

Sånn i mangel på fantasifulle overskiften. Kanskje jeg skal begynne dikte opp fengende overskrifter? Slik som med bok tittler og omslag? Men så kommer man halvveis ut i teksten og orker ikke mer? *ler*

Talli har fått gå 3 spor i dag, kan ta de for meg en og en, jeg la alle sporene selv  i dag.

Første sporet var på rundt 400 meter, hvor 200 meter var asfalt eller grus. Resten var på gress/sti. Det er ett trafikert område så jeg lot det ikke ligge mer enn kanskje 20-30 min?

Stien, grus, kort gress går veldig bra. Men asfalt er hun usikker på, jeg ser hun slår på sporet men henger seg ikke på. Jeg tror hun går mer inn i ett finnsøk etter pinner. Nå er ikke asfalt noe hun skal «kunne», liten sjangs for at vi får det. Men jeg må viderutvikler og utfordre henne mer. Men det jeg lurer på er om det faktisk gjør henne mer usikker? Nå har jeg i hele år dervet med gjerne korte, men vanskelige spor imellom stevnene og hun har begynnt å gå mer piruaetter, dobbelt sjekker og gjerne trippe sjekker seg selv. Bør jeg gjøre det lettere for henne egentlig framover? Bygge mer selvtilit så ikke jeg får de slippene i vinklene… Litt å tenke på for det var gjennomgående i dag.

Spor 2 ble vel rundt 1 time gammelt og var ett paralell spor sammen med Andreas & Amy. Hun jobber bra, litt forstyrret når Andreas belønner og ikke hun har funnet noe. Klarte kryssingen av en famillie på 6-7 som hadde vært i deler av sporet vårt greit. Det virker ikke være så stort problem for henne.

Siste sporet hennes gikk på leire og fikk ligge rundt 1,5 time. Hun begynnte bra, men siste 30 meterene kan jeg ikke si hun gikk ordentlig spor.

Men jeg håper hun ble noen erfaringer rikere iløpet av dagen, også har jeg en slagplan klar for å få opp litt selvsikkerhet. Tror jeg… *ler*

Trente også litt lydighet med henne. En kort fvf som Andreas ikke syns så så ille ut, jeg tolker det som om det var nok så bra 😉 Men jeg blir ikke helt komfortabel med helomvendingene jeg prøver få.

Tok så ett par innkallinger som var konkurranse lengde på. Også fremmadsending.

Tok henne ut etterpå også og skulle ta innkalling hvor hun da brått ble liggende… da måtte det 3 innkallinger til før hun kom *rive seg i håret* Også litt mer fremmadsending igjen.

Kan vel trygt si at Talli er litt sliten nå på kvelden 😉

Blaze har fått trene litt Elite, fvf uten oppvarming = mye rot :p Også ruta og dirrigering. Har fortsatt ikke fått fram drivet ved første sending til markør (begge deler) og ruta. Men vi jobber videre..

Takk for treningen i dag Andreas!

 

3 kommentarer om “Nok en dag med trening

  1. Jeg mener Line nevnte noe om at Clyde gjorde noe av det samme når han hadde trent en del korte og vanskelige spor (eller kanskje det var Rikke??? Hukommelse og sånt, vet du… *ler*), at han/hun måtte sjekke mye mer i sporet for å være sikker etter slike utfordringer.

    Bare si fra om du vil ha et fremmedspor eller noe en kveld – jeg kan gå ut et langt spor til deg om du vil, jeg…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s