Ransäter trening

…Selv om vi egentlig er i Danmark da, men vi klarte snike oss med :p

På banen ble det Blaze som fikk være med. Vi fikk fellessitt og fellesdekk som går veldig bra med henne. Så jeg tok dekken sånn «delvis» dvs jeg tok kommanderingen ned og opp på de andre samtidig som jeg hadde Blaze i fellesen.

Siden fikk Blaze kommandering på fvf, der der fortsatt er de trege holdtene, men så har vi ikke jobbet med det siden sist heller. (Talli er mye i fokus nå og Blaze bare får «noe»).

Så valgte jeg ruta og dirrigering. La ut ball på alle stedene. Fram til kjeglene gikk i galopp i dag. Ruta fant ikke Blaze, men vi hadde plassert den med alle stolene og det sto en «fri» kjegle» bare noen meter unna uten stoler eller folk. Så den var lett å velge. Så hun fikk løpe noen ganger til ruten etter å ha fått hjelp. Ball i ruta alle gangene.

Dirrigeringen holdt hun på å tyvstarte ut før apportene ble lagt ut. Og det er jo ett posetivt tegn, hadde hun bare tatt det med seg ETTER de ble lagt ut. Da prøvde hun dra forbi og rett til apportene igjen. Ballen lå der så hun fant markøren og ball. La ut ball igjen og løpte fint ut og fant ballen. Så skulle jeg dirrigere videre og da var det nok litt dumt at jeg ikke hadde lagt ut apportene på nytt, for det var høyre apport som var lang og ruta var på høyre siden. Så hun dro mot ruten. Klarte ikke «forklare» henne det så hun fikk litt hjelp. Men ser ikke ut som det går utover farten i apporteringen lengre at hun blir stoppet 🙂

Trente senere mer rute, og hun sliter med å se den med mye forstyrrelser bak. Og en hopp over hinder m/apport for det er kult 😉

Talli har fått 2 spor i dag på rundt 4-500 meter. FØrste oppsøket var 10’er verdig, andre var også oppsøket 10’er, men desverre bakspor… Kan hun virkelig huske veien på forje spor? Å ha minnebilde på hva som var rett forje gang? Jeg har lurt litt på det, for nå er det ikke noe system lengre i om hun går til høyre eller venstre. Før hadde jeg en teori om at hun gikk konsekvent til høyre, men den teorien har slått mer enn bare sprekker. *klø seg litt i hode*

Sporene i dag var ikke noe bra for å være Talli. Veldig rotete i vinkler o.l. Men det siste sporet var jeg veldig fornøyd med slutten, for der hadde sporleggeren krysset over det forje sporet som vi alt hadde gått, og da jobbet hun kjempe fint og uten å sjekke forje spor en gang. Så det er jeg fornøyd med i dag 🙂

Gikk også litt lydighet med henne og det var «labert». Hun jobbet, men med lav intensitet. Kan varmen plage henne så mye i dag? Både i spor og lydighet?

Takk for treningen i dag alle sammen 🙂

Andreas greide jeg lure med meg hjem etterpå for å hjelpe meg begynne sette opp gjerde. Jaggu gikk ikke det fort da grunnen var som jeg trodde. Tror vi knapt brukte 40 min på 10 stolper. Tusen takk for hjelpen Andreas!!

Stolpene er i bakken

 

Mulig gjerde ikke blir helt rett, men man lærer vel på veien 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s