Pokkers ben!!

Trente lydighet i hagen nå og jeg får pokker ikke til å stable bena mine slik Heidi viste meg. Kan noen lage ett slikt teppe med veianvisning til meg 

Tango kanskje?

Blaze fikk trene stå til sitt,  det falt ikke damen helt i smak så hun vil heller trene innsitt *ler*

På mandag ble det en time sykkeltur med innlagt felt korridor på Talli og 6 gjenstander, hun plukket 4 kanon bra.

I går ble det 30 min sykkeltur og Talli fikk 500 meter spor som lå i nesten 2 timer med oppsøk. Siste 100 meter var på vei og vi avsluttet på vei. Vei er vel egentlig der hun er mest uryddig/usikker og leter egentlig utganger, så det skal vi jobbe litt med framover. Jeg har jo nok av veier å ta av her.

Det ble en kort blogg, men vi driver nå med noe hverdag. 🙂

3 kommentarer om “Pokkers ben!!

  1. Du er ikke alene om å hate ben som instruktørene skal tukle med og rote i hodene våre for! Jada 2ne, du er ikke alene om kjeft for vendinger. Jeg skal i følge min «gode» hjelper vugge meg gjennom venstre vendingene. Teppe her å takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s