NKK Trondheim

Turen startet tidlig fredagsmorgen ca 2 timer etter jeg hadde gått av nattevakt. Siri  kom å plukket oss opp og stuet oss i BriardMobilen. Jeg noe overtrøtt etter nattevakt holdt på å skravle hull i hode på Siri med masse overtrøtt «vås» og jeg tror hun var glad når hjerne og kropp tilslutt kapitulerte og fikk ett narkoleptisk anfall noen timer i bilen *ler*

Overnatting på Selbu hadde Siri også fikset.

Neste dag var det avgårde til Leangen for litt utstilling. For en gangsskyld var vi nesten sist i ringen og det holdt jo på å lage kaos..

Det hele startet litt kaotisk da jeg hadde fulgt med i ringen og regnet med at det var 5-6 hunder før vi startet og gikk tilbake til teltet som var på 2 rad. For å så vende tilbake kort tid etterpå, komme til en tom ring og de roper opp neste rase :blink:
Så da måtte jeg finne ut om de hadde flyttet oss, men damen mente at hun hadde ropt opp flere ganger. (og jeg så siden at hun kun ropte på Aussier en vei så ikke rart jeg ikke hadde hørt noe.)

Først inn med IKKE som ville trekke seg for dommeren ved håndtering så jeg ba dommeren stoppe der og gi henne en god opplevelse. Dommer, Eva Ekstam fra New Zealand, var helt med på de notene, gav henne noen godbiter. Fikk tittet på bittet så løpte vi en runde i ringen. Og fikk kritikken:

10 mnd tispe. Enn veldig uutvikler. Fem hode. Bra uttrykk. Bra hals. Stram rygg. Bra pelskvalitet. Bør vokse seg til. Lar seg ikke berøre, derfor KIP.

Så var det Talli og Blaze, begge i champklassen. Jeg hadde en knapp på Talli før vi gikk inn, og jeg fikk rett ;)  Talli ble handlet av Caroline i raseringen. Tusen takk for hjelpen!

Blaze 2.btk m/res Cacib:

Utm type. Bra str og prop. Fem hode. Utm benstamme. Velvinklet. Litt gammel pels. Utm bevegelser. Verdig sin championtitte.

Talli BIR m/Cacib:

Utm type. Vakkert, fem hode. Bra uttrykk og ører. Balanserte vinkler. Bra prop, pels og bevegelser. Verdig sin championtittel.

I gruppen ble det ingen plassering på oss.

Grattis Siri med BIR og Cacib på Willy

Siri og Willy

Og Caroline med BIR og CACIB på Tibra!

På kvelden ble jeg dumpet hos Linn og det ble mye kelpie prat og tur med 6 kelpier (og en setter). Desverre hadde jeg glemt kamera og fikk ikke tatt noen bilder 😦 Takk for at jeg fikk komme på besøk Linn!

Søndag morgen satt vi nesen hjemmover med innlagt tur på Dovre.

Tur på Dovre. Bilde tatt av Siri

Tappert forsøk på "famillie" bilde *ler* Bilde tatt av Siri.

Takk for turen Siri!!!

I går kveld leverte jeg Ikke tilbake etter å ha vært hos meg en uke. Kjempe greit å bli ordentlig kjent med henne over flere dager.

Her finner dere både Caroline, meg og Siri i oppsamlingsringen før gruppen.

8 kommentarer om “NKK Trondheim

 1. Grattis med flotte resulteter!Greit å la unghundene få litt ekstra tid 😉 Ble så satt ut av den buksa di, har Lundhags kommet med ny farge? Kult!

  • Takk og Ja jeg syns de skal få litt tid. Så jeg dropper nok å ta henne med til Vejen. Tror muligens 4 dager kan bli litt mye for henne nå. Så da kan hun heller få litt tid og ikke flere slike opplevelser som hun syns er litt ekkel.

   Og ja, Lundhags har vist det. Men det er den andre typen enn den «vanlige». Mer brukanes lommer og ikke strikk i ræva som gjør at granbar og alt kommer i trusa. Er litt glad i farger jeg *host*

   • Kult med farger da! Liker den strechy ræva jeg da he he. Bare litt kaldt om vinteren 😉 Den mod. der har jeg ikke prøvd. Men ser jo at jeg burde det… 🙂

 2. Tusen takk for godt selskap på turen (neida, du skravla ikke høl i hauet på meg – var bra å ha litt å skravle om når man kjørte så langt :)). Og grattis med Tallibanen med Bir og CACIB også :). Begynner å bli voksen dame hun nå 🙂

 3. Graulere med flotte resultater. Så Talli begynner å slå sin mor i utstillingsringen. Og ellers må jeg jo si at du kler tre hunder Jeanette, hint.. 😉 🙂

 4. Gratulerer igjen, og for et utrolig koselig familiebilde 😉 Og kritikken til Ikke kom heller ikke som noe sjokk – lille damen trenger litt tid både i kropp og sjel 🙂

 5. Må gratulere også! Og så synes jeg Gunn Eva har helt rett – du kler 3 hunder Jeanette! Se så fin symmetri det ble – når du først skal ha så fin gul bukse må du huske på total-symmetrien og da er nok 3 kelpier et «must» i accessories altså!

 6. Nei altså jeg skal ikke ha 3 hunder! Jeg hadde jo aldri fått tid til å trene noe da, iallefall ikke fått noe resultat.
  Så det får vente til Blaze er glad pensjonist (noe hun aldri blir tror jeg). Så det blir nok ikke en til på meg før 2015/2016 eller noe :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s