2 kursdag: ruta og dirrigering

Dette blir nok en kort blogg tror jeg, for jeg er alt sove klar.

Jeg husker forresten fortsatt ikke hvordan jeg skal plassere bena mine i helomvending *ler* Men jeg prøver huske at jeg skal stoppe på høyreben på Blaze, og de husker jeg nesten.. sånn ca 😉

Jeg har bare gått med Blaze i dag.

Ruta har jeg jo problemer med tempo og det så vi jo i dag også. Antagelivis har jeg gått for fort fram, selv om jeg egentlig ikke har gjort det :p Eller jeg har vel byttet for mye mellom metoder uten å få opp driften i den første metoden, derav tempoet. Så der skal vi tilbake igjen og jobbe videre. Ikke noe hokuspokus der. Men så er det det å få henne til å holde posisjon, det må jeg bli litt flinkere til.

Dirrigeringen syns Heidi var fin, alt utenom fram til markør… nok en gang er driften for dårlig fram dit, apportene betyr mer og jeg har jo belønnet henne ved at hun har fått lov til å apportere når jeg før eller siden har fått henne til å stoppe, men ikke helt ved markør. Så dette har blitt litt selvbelønnene. Men Heidi var ikke helt sikker på at vi var kommet tilbunns i denne øvelsen og hva som ble «feil». For hun svarte på vår trening bra også brått så gjor hun ikke det lengre, og det er vel det jeg har opplevd også når det gjelder  det å komme seg ut til markør. Men her også det å klare vente noe vi må jobbe med.

Talli har også fått noen runder etter dagen slutt, og nå har det låst seg fullstendig på innkallingen *juhu for det* Så jeg i morgen skal vi ha neseprøve og avstand. Blaze «kan» jo disse øvelsene, så jeg tror jeg velger jobbe med Talli første økten med innkallingen for å se om vi klarer løse henne opp litt. Også får jeg se hvor langt jeg kommer med det og evt om jeg kjører mer dirrigering på Blaze. Neseprøven og avstanden hennes har forbedringpotensiale, men ikke noe jeg «sliter» med.

Ellers gikk jeg tilbake på apportering med både Blaze og Talli på kvelden. Mest på Talli som har trent på denne måten før med fritt løping til apportbukk, kamping, herjing og genrellt bare tilbake til det vi begynnte med for å vedlike holde fart og morro.

På kvelden har vi hatt litt om hvordan man skal tenke i forbindelse med konkurranse o.l. Nå er ikke jeg noe nervøs eller stressa i forbindelse med konkurranse. Iallefall ikke så det verken plager meg eller bikkjene, men kjekt å ha med seg 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s