Ikke & Benedicte: Opprykk til klasse 2 m/film

Ikke og Benedicte startet offisielt i kl.1 i dag og fikk 177 poeng! Gratulerer så mye! Kjempe stolt av dere!

Ikke med sløyfen sin.

Godt noen beholdt æren vår i dag 😉

Jeg og Talli var å startet spor og gikk av sporet etter den 7 pinnen, altså kun slutten igjen. Talli jobbet knall så hva som skjedde imellom 7 pinne og slutten har jeg bestemt meg for å ikke dvele mer over. Det er ett helt annet terreng og underlag enn vi er vant med («død» bøkeskog) og hun jobbet som en helt for de 7 pinnene. Var nok en god miks mellom taktisk fører feil og litt sliten hund.

Og da sier jeg som Forrest Gump

….and that’s all I have to say about that.

Nå håper vi snittet vårt på de 3 stevnene vi har som tellende rekker til NM kvalifisering, Jeg tror det gjør det, men så er det den ene prosenten i meg som ikke føler meg helt sikker før jeg ser at listene er komplett. Håper de klubbene som ikke har sendt inn resultater enda gjør det før PM går ut. 🙂

4 kommentarer om “Ikke & Benedicte: Opprykk til klasse 2 m/film

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s