Blaze til kiropraktoren

Blaze har vært på sin kiropraktor sjekk hos Jenny, sammen med en tubeost *ler* Blaze har jo enda mer makk i kroppen enn Talli når det kommer til å bli tatt på, så hun fikk stå å slikke tubeost imens hun ble undersøkt stående. Da sto hun helt stille og bare koste seg med tuben sin 🙂

Alt hun fant var en liten stivhet i mot høyre på C1, en typisk LP hund greie. Men det var veldig lite som skulle til så var den som den skulle igjen.

C1 er Cervical Vertebrae og er det første leddet etter skallen.

 

Ellers fant hun ikke en eneste ting på henne. Hun har myk, og fleksibel i alle ledd og om hun hadde ikke tro på at det kunne være noen forkalkninger e.l. på henne selv om hun var blitt 7 år. Det var vel noe av den sunneste ryggen hun hadde kjent på lenge. Hun har også mer fleksibel i bekken/lenden enn Talli hadde vært. Så her er det nok bare til å fortsette å kjøre på selv om hun har rundet 7 år, skjelettet hennes har iallefall mange år igjen enda 😉  Og *bank i bordet* hun har gått skadefri så lang hele sitt liv om man ser bort fra litt skrubbsår her og der.

Talli la jeg ett spor på litt over 100 meter før jeg dro til veterinæren og det ble vel 1,5 time før jeg gikk det. Ett kort oppsøk og 3 pinner, ett helt kort motivasjons spor hvor jeg forventer «trøkk» i linen og roser henne for den sporatferden jeg vil ha.

Blaze, Talli & Strider i fjor høst. Vet ikke hvem som er mest valpefakter på jeg 😉

 

2 kommentarer om “Blaze til kiropraktoren

  1. Så deilig å få høre dette om Blaze. Creds til deg som har tatt så godt vare på henne, og trent henne så riktig.
    Også ble jeg glad da jeg så forsiden. Fine Baljoggen, er finest i verden han faktisk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s