Spor i sol, regn, torden og damp.

Startet dagen med en kort lydighetsøkt sammen med 2ne, det ble ikke så lang økt da himmelen åpnet seg etter en time. Klarte å få kommandering på fvf, innkalling og fremmadsending på begge. I dag var det Blaze som ble liggende på innkalling. Jeg må jo bare le av det og lure på hva pokker jeg gjør?

Ut på ettermiddagen satte jeg snuten mot Hilde og dro ut for å få ett fremmedspor i saueland. Aina kom også en tur så ble det ett spor på oss alle. Talli fikk ett spor som Hilde la til oss, rundt 700 meter og 8 pinner. Når vi la sporet åpnet himmelen seg og kom med en skyllebøtte som gjor iallefall meg våt til skinnet og skoene surklet. Og imens vi ventet så kom solen fram og dampen sto opp av bakken. Innen Talli skulle gå sporet sitt så kom regnet igjen, men da i en litt mer vennlig form, dog med lyn og torden samtidig.

Talli gikk sporet sitt veldig «forsiktig» det var nesten 2 skritt fram og 1 tilbake, stoppet og jobbet og jobbet, slo på sporet prøvde mer, sjekket osv osv. Så her gikk det sakte framover og MYE sjekking. Det gikk veldig saaaakte og her skulle hun ikke gjøre feil. Hun er nesten for «redd» for å gjøre feil. Halen går, litt usikker iblandt, men jobber på. Hun finner ikke på andre ting, spiser ikke sauebæsj selv om det florerte av både fersk og mindre fersk «snacks» på veien. 7 av 8 pinner kom i mål. Jeg er fornøyd med at hun jobber og jobber, men jeg skulle ønske at hun viste litt mer selvtillit i vanskelige situasjoner og ikke både dobbelt og trippelsjekker seg selv når hun egentlig har full kontroll.

Etterpå viste det seg ikke at Talli var den eneste som hadde problemer med luktbildene i dag. Og det var også litt «godt» å se 😉

Takk for treningen og tipsene!

Blaze nyter en sommerdag.

Talli-klatremus.

Mad Eye Moody: Den kompetente kelpien *ler*

En kommentar om “Spor i sol, regn, torden og damp.

  1. Haha nei lett var det ikke å gå spor idag det er helt sikkert….. tror jeg må legge ett til imorgen jeg bare for å sjekke……hahaha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s