Tur til Kiropraktor

Talli har vært litt «snål» siste 14 dagene uten at jeg helt har klart å sette fingeren på det. Når jeg har presset henne så har hun blitt veldig sliten, men virker ikke som det har vært noe stopp på selve arbeidsmotivasjonen. Det har jo også dukket opp litt småting i treningen, bla dette med innkalling selv om det er lenge siden jeg korrigerte henne for urolighet så har det først nå dukker opp usikkerhet og at jeg må ta dobbelkommandoer i den øvelsen, hun har heller ikke hatt samme tempo som normal i innkalling fra fremmadsending. Alt kan jo skyldes noe, motivasjon, dårlig trening, løpetid på gang osv osv. Men så syns jeg liksom ikke dette ble noe bedre, men heller ikke værre og ingen løpetid dukker opp. Så da ble det tur til veterinær på mandag. Hun har også hatt noen små dråpelekasjer der hun har lagt å sover, noe hun ikke har hatt før. Så jeg tenkte urinveisinfeksjon? En mild livmorsbetennelse?

Så vi troppet opp hos Dr. Cathrine, de er flinke og undersøker ting for paranoid hundeier som kommer med diffuse meldinger som «Jeg syns hun blir fort sliten, men hun har god motivajon» *host* Urinprøve ble tatt og dyret gjennomgått i hue og ræva. Ikke noe funn, men hun hadde ett forslag om kiropraktor da det viste seg at Dr.Jenny har vist utdannet seg. Noe ikke jeg har fått med meg, bare at dr.Laurence har fått noe utdannelse innen akupanktur. Så vi slo nå til og fikk en time i dag.

Talli var flink etter at Jenny husket at mine dyr trenger ikke beroliges, de er best å «ikke smile, ikke le» ikke snakke beroligende til for at de skal holde seg i ro *ler*  Hun fant to steder under gjennomgangen, begge i kryss/bekken område til Talli (og det kan jo til en viss grad muligens forklare dråpe lekasjene?) . Det ene var L6 som ikke var låst, men det var ikke så veldig fleksibelt mot venstre. Det andre satt i ett ben mellom hoften og ryggraden, akkurat det benet vet jeg ikke hva heter-det hadde ett langt fint navn som begynnte med H (tror jeg) Det var nok tilnærmet låst, men hun greide løse det opp. Hun regnet med at det var fikset det som var, ellers var hun fin og fleksibel i alle ledd.

L6 er i det område som heter Lumbar Verterbrae, bare til å telle seg bakover. Det ligger ca der hoften starter på bildet.

 

Så da var det nå «noe» og ikke bare jeg som var koko *ler*

Talli skal jo ikke gjøre noe særlig i dag, skal vist nok også være trøtt. Men jeg kan ikke si at jeg ser noen tendens til det utover normalen.  😉

Jeg har også bestilt time til Blaze hos Jenny til neste uke bare for å få en sjekk. Blaze har ikke vært hos noe slikt siden 2007, men så har ikke behovet vært der heller egentlig. Men når det først har kommet så nærmt hjemme og det er veterinærer jeg stoler på så benytter jeg sjangsen. 🙂

Klinikken er forresten Din Veterinær  på Kløfta. De begynner får overraskende mange tilbud med tanke på hvor liten klinikken er og hvor få ansatte de er. Det er også der jeg kastrerte Blaze. Og det er deilig å komme inn ett sted hvor man faktisk kan snakke «fritt» og de hører på det man har å si. Ikke minst så føler jeg at jeg kan stole på de, det har blitt bevist både en og to ganger. Jeg har vel brukt de jevnt over siden 2004, unntagen de 1-2 årene  jeg bodde i Oslo.  Det var litt skryt om de 😉

 

Men nå håper jeg Talli blir bra igjen, og blir hun ikke det så er det nok min trening som ikke helt faller i smak. 😉

Resten av dagen vil nok foregå uten noen sprell ettersom Talli ikke skal trenes noe i dag. Det blir vel en tur i skogen litt ut på ettermiddag/kveld.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s