Grattis Benedicte og Ikke

Benedicte og Ikke «DeepEyes Sleepless Malice II» har debutert uoffisielt i LP kl.1 i dag med 181 poeng! Fikk vite at de hadde bla fått 10 poeng på fri ved fot!

Grattis!

Gleder meg til dere starter offiselt, dette kommer til å gå kanon bra. (selv om jeg aldri kommer til å få se dere starte for da blir Ikke litt delt. *ler* )

Ikke & Benedicte

Selv har vi vært ute med Siri for å trene spor og felt i dag. Feltet var på 20×50 meter i blåbærris med endel kvist. Talli jobbet veldig bra, Blaze jobbet ok (hun hater kvist/hogstfelt).

Talli fikk 1 oppsøk med 100-150 meter spor, og ett oppsøk med 400 meter pinnespor etterpå.

Begge oppsøkene gikk rett vei i dag, både til høyre og til venstre *jippi* Mistet 2 av 8 pinner i pinnesporet vårt, en var 20 meter etter oppsøket og en i en nedoverbakke hvor hun tullet pittelitt (det slo varmluft fra ett «krater» som fins på Mogreina, pleier være litt spesielle luktbilder nedi der). Ellers jobbet hun bra i høy blåbørlyng, fikk biteskinnet sitt som slutt gjenstand etter en pinne i oppsøket, og bitepølse som slutt i pinnesporet. Prøver å fylle på litt selv om jeg ikke har gjort det før, men hun er så pass sugen på pinnene at jeg tror ikke det gjør noe med litt ekstra på henne. Pinnen blir med uansett 🙂

Etterpå var det å møte Line for litt fellesdekk. Talli og Blaze fikk en fellesdekk hver.

Takk for treningen i dag 🙂

3 kommentarer om “Grattis Benedicte og Ikke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s