28.mai 2011

Kan ikke skryte på meg så mye blogglyst for tiden. Men vi sporer, går lydighet, trimmer og runderer imellom jobb og soving.

Neste stevne for oss blir på Elverum (med forbehold at vi kommer med selvsagt 😉 ) Og da skal Blaze debutere i A-rundering. Om vi får det til så kanskje vi tar med av det til høsten? Jeg har ikke lagt helt LP Eliten på hyllen, men følte at vi trengte gjøre noe annet. Jeg og Blaze skal på kurs hos Heidi Bilkvam i 5 dager. Og føler jeg ikke at det blir noe framdrift der eller at jeg ikke helt finner motivasjonen der så er det godt mulig at det ikke blir noe Nlch på henne. Vi får se… Vi er ikke sååå langt unna 1.premie, men jeg vil gjerne like det jeg driver med også jeg 😉

Talli sitt neste stevne er og Elverum på søndagen, og jeg håper vi får en sum som gir oss plass til NM. Ett Cert hadde heller ikke vært å forakte, men da skal jo alt klaffe også 😉

Utenom dette så er det svært lite å fortelle egentlig, det går i den vanlige tralten. Hannhund valget til neste kull kjenner jeg meg veldig fornøyd med og det heller nok mest mot Vickulas Likör og jeg driver funderer hvilken av mine mange tema som kan passe til dette kullet. :p

Ser også ut som interessen til kullet er tilstede, så det blir kull så lenge jeg får meg fri fra jobb i de tider og kommer meg nordover med fly. Talli har enda ikke fått løpetid og ser ikke ut til å få det helt med det første heller. Men hun kan gjerne vente til juni/juli så slipper jeg stådager jul/nyttår som hun har hatt hele sitt liv (normalt løper hun mai/juni). Litt enklere å ordne seg fri fra jobb januar 🙂

"Ikke" litt over 1 mnd gammel.

4 kommentarer om “28.mai 2011

    • Takk 🙂
      Ja jeg tror det kan bli bra, men det er nesten vanskeligere å reise til nordsverige enn til Tyskland.
      Jeg får håpe at det ikke blir jul/nyttår hun står denne gangen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s